menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Reštartujte počítač Výtlačok

Reply

Thread Tools
Old 26 marca 2008, 08:48
Člen Skupina

Ok, nie som úplne istá, ak je to vhodné fórum, ale nevím, kde inde by to ísť, tak neváhajte a presunúť ju, ak je lepšie miesto.

Nedávno som postavil desktopu Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 watt PS, a môžem vám akékoľvek iné parametre, ktoré potrebujete. Všetky dodávané ovládače a aktualizácia bola nainštalovaná (OS vrátane aktualizácií od spoločnosti Microsoft).

Keď som sa spustiť počítač, trvá mi to čierne pozadie a biely text spúšťacou obrazovky ukazujúce rýchlosť pamäti, atď, a to je mi stlačte kláves F1, aby aj naďalej štarte OS, alebo môžem vstúpiť do BIOSu. Výstavby bola dokončená na konci januára a som si všimol, že každý toľkokrát som zase na (povedzme každý tucet alebo menej), sa dostane na túto obrazovku, potom rýchlo bliká modrá obrazovka s textom obsadené (ale nie dostatočne dlhé, aby prečítajte si niečo o ňom), a potom sa reštartuje sám.

Keď sa to začne znova, je zvyčajne v poriadku, a keď je OS záťažou, sa zobrazí "Fatal Error - Počítač musí byť reštartuje - správy?" typ správy, že môžem len kliknutím myši a urobiť s (alebo správu, ak chcem).

Taktiež môže byť samostatné tému, ale asi to tak často, ovládače alebo softvér pre moju Belkin bezdrôtový USB adaptér sa nezdá zaťaženia alebo zobrazí malé ikony v pravom dolnom rohu obrazovky. A jediný počítač rieši tento problém 99% prípadov. Možno je to len problém s Belkin softvér, ale já bych si o ňom spomenúť, pretože to sú len dve otázky / príznaky Mám.

Som ešte stále pomerne novým počítačom buiding scénu a ospravedlniť, ak tieto problémy sú spoločné, alebo boli uvedené inde som vynechal. Pomôcť by ocenili, pretože je to frustrujúce, že majú celkom nový počítač, ktorý mi dáva fatálne chyby náhodne.

Joe
Old 26. marca 2008, 09:10
Darcu Skupina

aké opatrenia prijať, keď ste budovy na ploche? Tiež ste vyskúšali zavádzanie z xp disk a to buď přeinstaloval okien alebo opravy?
Old 26 marca 2008, 09:19
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal kanoakavirus View Post
aké opatrenia prijať, keď ste budovy na ploche? Tiež ste vyskúšali zavádzanie z xp disk a to buď přeinstaloval okien alebo opravy?
Čo myslíš slovom "opatrenia"? A já zatiaľ vyskúšali niektorú z uvedených vecí, pretože skutočnosť, že sa to pred Windows topánky ma myslím, že to asi nie je Windows súvisí, ale já předpokládám môžem sa mýliť, že o prevzatí.

Bude tiež významnú bolesť reload okien, ak bude zbaviť všetkých mojich softvér, dokumenty a súbory. Je to tak?
Old 26. marca 2008, 09:22
Darcu Skupina

preventívny význam ste nosiť proti statickej popruhy, spracovávať vaše zložky jemne, zem sami, žiadne z vyššie uvedených pred stavať
Old 26 marca 2008, 09:29
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal kanoakavirus View Post
preventívny význam ste nosiť proti statickej popruhy, spracovávať vaše zložky jemne, zem sami, žiadne z vyššie uvedených pred stavať
V prípade, že áno.
Old 26. marca 2008, 09:34
Administrátor Skupina

Odinštalujte Belkin softvér a vidieť, že stanovuje-li to ...

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 marca 2008, 09:38
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Dave Hybridné View Post
Odinštalujte Belkin softvér a vidieť, že stanovuje-li to ...
Dám ju zastrelila pre bezdrôtové problém. Vďaka.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.