| Ok, nie som úplne istá, ak je to vhodné fórum, ale nevím, kde inde by to ísť, tak neváhajte a presunúť ju, ak je lepšie miesto.
Nedávno som postavil desktopu Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 watt PS, a môžem vám akékoľvek iné parametre, ktoré potrebujete. Všetky dodávané ovládače a aktualizácia bola nainštalovaná (OS vrátane aktualizácií od spoločnosti Microsoft).
Keď som sa spustiť počítač, trvá mi to čierne pozadie a biely text spúšťacou obrazovky ukazujúce rýchlosť pamäti, atď, a to je mi stlačte kláves F1, aby aj naďalej štarte OS, alebo môžem vstúpiť do BIOSu. Výstavby bola dokončená na konci januára a som si všimol, že každý toľkokrát som zase na (povedzme každý tucet alebo menej), sa dostane na túto obrazovku, potom rýchlo bliká modrá obrazovka s textom obsadené (ale nie dostatočne dlhé, aby prečítajte si niečo o ňom), a potom sa reštartuje sám.
Keď sa to začne znova, je zvyčajne v poriadku, a keď je OS záťažou, sa zobrazí "Fatal Error - Počítač musí byť reštartuje - správy?" typ správy, že môžem len kliknutím myši a urobiť s (alebo správu, ak chcem).
Taktiež môže byť samostatné tému, ale asi to tak často, ovládače alebo softvér pre moju Belkin bezdrôtový USB adaptér sa nezdá zaťaženia alebo zobrazí malé ikony v pravom dolnom rohu obrazovky. A jediný počítač rieši tento problém 99% prípadov. Možno je to len problém s Belkin softvér, ale já bych si o ňom spomenúť, pretože to sú len dve otázky / príznaky Mám.
Som ešte stále pomerne novým počítačom buiding scénu a ospravedlniť, ak tieto problémy sú spoločné, alebo boli uvedené inde som vynechal. Pomôcť by ocenili, pretože je to frustrujúce, že majú celkom nový počítač, ktorý mi dáva fatálne chyby náhodne.
Joe |