![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок, нисам баш сигуран ако је то примјерено форум, али не знам где другде би то ићи, тако да слободно преместите ако постоји боље место. Недавно сам саградио десктоп, НВИДИА сли 680и, К6600, 2ГБ ОЦЗ сли, 8800ГТ, КСП Про, 500ГБ, 600 ПС ВАТ, а ја вам могу добити било које друге наочаре које су вам потребне. Сви добијате возача и допуне су инсталирани (укључујући ОС исправке од Мицрософта). Нашто ЈА чизма сеттле мој рачунар, које је потребно да ме црно бијеле позадине и текста почетни екран приказује брзину меморије, итд, и то помоћ за нужду мене притисните Ф1 за наставак за боот ОС, или ја могу ући у БИОС. У изградњи је довршена крајем јануара и приметио сам да свако толико пута сам га на (рецимо сваких десетак или мање), он добија на овом екрану, а затим брзо трепће плавом екрану напуни текст (али не довољно дуго да прочитате нешто о томе), а затим поново покренути себе. Када га се почне опет, то је обично добра, а када се учита ОС, то ће приказати "Фатал Еррор - Цомпутер потребно поновно покретање - Репорт?" Врста поруку да могу само кликните удаљен и да буде учињено са (или извештаја ако желим). Такође мај бити одвојена тема, већ о што је чешће, возача или софтвера за мој Белкин бежични УСБ адаптер не чини да бисте отпремили или приказати мало иконице у доњем десном углу екрана. Један рестарт решава тај проблем 99% времена. Мозда то је само питање са Белкин софтуаре, али сам схватио бих то напоменути јер то су само два питања / симптоме сам власништво. Ја сам још увек релативно нова на рачунар буидинг сцени и извињавамо ако ова питања су заједничка или мај имати је споменуо негде другде сам пропустили. Било који помоћ би било поштовати јер то је фрустрирајући имати потпуно нови компјутер да ми кобне грешке корисника. Јое |
|
| |||
| |||
| Које мере опреза однијесте при изградњи десктоп? Такође сте покушали боотинг фром КСП диск и поново инсталирате или поправити или Уиндоус? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Такође ће бити велики бол да Релоад прозора ако се добили ослободити од сви над мој софтвер, документе и датотеке. Да ли је то случај? |
|
| |||
| |||
| предострожности смисао си уеар анти статични нараменице, обрадимо Ваше компоненте њежно, тло себе, било које од горе наведених пре изградити |
|
| |||
| |||
| У том случају, да. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Деинсталирај софтвер Белкин и видети ако је то то поправља ...
| |||
| |||
| Ја ћу дати јој метак за радио проблем. Хвала. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Само градње новог рачунара: Поново Изаберите Правилна и покретачки уређај издање | пцн00б | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 16. новембар 2009 00:47 |
| Возачи кажу да је потребно поновно подизање система ... након поновно подизање система. | Баллнплаыа | Мултимедија и кодеци | 1 | 22 мај 2009 00:14 |
| Како да поново покренем лаптоп без диска и поново покренете нову КСП Пацк? | ницкынибблес | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2 фебруар 2009 09:15 |
| Рачунар се не покреће! ПС Проблема? | Мршав | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 13 октобар 2008 03:35 |
| Неу Иссуе Цомпутер, помоћ молим! | Етхор043 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 4 јануар 2008 21:23 |
| Тхреад Тоолс | |
| |