az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Bilgisayar Reboot Sayı

Reply

Konu Araçları
Old 26 Mart 2008, 08:48
Üye Grubu

Default Bilgisayar Reboot Sayı

Bu uygun forumdur Tamam, tam olarak emin değilim, ama burada başka bir gider bilmiyorum, bu yüzden eğer daha iyi bir yer taşımak için çekinmeyin.

Kısa bir masaüstü, Nvidia SLI 680i, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, inşa ve sana ihtiyacım var, başka özellikleri elde edebilirsiniz. Tüm verilen sürücü ve guncelleme (Microsoft işletim sistemi güncellemeleri dahil) kuruldu.

Ben önyükleme Bilgisayarımı, bir siyah ve beyaz arka plan kısa başlangıç ekranı bellek hızı, vs gösteren beni alır, ve bana F1 boot OS devam etmek, veya BIOS girebilirsiniz basın yapar. En geç Ocak ayında sona erdi oluşturmak ve bu Bunu açmak her bir çok kere (her düzine ya da daha az), bu ekran alır söylemek fark ettik, daha sonra hızlı bir şekilde mavi ekran metni dolu yanıp söner (uzun ama yeterli değildir ) üzerine bir şey okumak, daha sonra kendisini yeniden başlatır.

Ne zaman tekrar başlar, genellikle, ve hassas olduğu OS yükler, bir "Ölümcül Hata - Bilgisayar yeniden başlatılması için gerekli - Rapor gösterir?" türü mesajı yapamam tıklayınız uzaklıktadır ve (veya rapor ile yapılabilir eğer isterseniz).

Bu da ayrı bir konu, ancak ilgili olarak sık sık olabilir, sürücüleri ve yazılımı Belkin Kablosuz USB adaptör yüklenmesini görünmüyor veya ekran ekranın sağ alt köşesinde küçük simgeler. Tek bir yeniden bu sorunu zaman% 99 çözer. Belki bu Belkin yazılım ile sadece bir konu, ama bu sadece iki konu / ben yaşıyorum belirtileri vardır çünkü söz ediyorum dedim.

Hala oldukça bilgisayar sahne buiding yeni yaşıyorum ve özür dileriz bu sorunları ortak veya başka bir yerde ben cevapsız sözü olabilir. Çünkü bana rastgele ölümcül hata veriyor yeni bir bilgisayara sahip olmayı cansıkıcı's Any help would be appreciated.

Joe
Old 26 Mart 2008, 09:10
Bağış Grubu

önlemler ne zaman masaüstü bina almak ne yaptı? Ayrıca XP diskini ve ya boot denedim pencere veya onarım yeniden yükleme var mı?
Old 26 Mart 2008, 09:19
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
önlemler ne zaman masaüstü bina almak ne yaptı? Ayrıca XP diskini ve ya boot denedim pencere veya onarım yeniden yükleme var mı?
Ne "önlemler" ile anlama geliyor? Ve ben de, çünkü aslında bu öyle Bahsettiğiniz şeyler hiç denemedim önce Windows botlar beni muhtemelen ilgili Windows değil düşündüren, ancak bu varsayım üzerine yanlış olabilir varsayalım.

Ayrıca pencereleri yeniden yüklemek için büyük bir acı olacak eğer diyoruz tüm yazılım, belgeler of kurtulmak ve dosyalar. Böyle bir durumda mı?
Old 26 Mart 2008, 09:22
Bağış Grubu

önlemleri anlamı sen, yavaşça kendi bileşenleri ele, kendinizi yer, herhangi yukarıdaki olarak önce statik kayışları karşıtı giyim mi
Old 26 Mart 2008, 09:29
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
önlemleri anlamı sen, yavaşça kendi bileşenleri ele, kendinizi yer, herhangi yukarıdaki olarak önce statik kayışları karşıtı giyim mi
Bu durumda, evet.
Old 26 Mart 2008, 09:34
Yönetici Grubu

Kaldır Belkin yazılım ve görmek eğer bu düzeltmeler de ...

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 Mart 2008, 09:38
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Dave Hibrid View Post
Kaldır Belkin yazılım ve görmek eğer bu düzeltmeler de ...
Ben kablosuz sorunu için bir çekim vereceğiz. Teşekkürler.
Reply

Register

Bookmarks