Bilgisayar Reboot Sayı Bu uygun forumdur Tamam, tam olarak emin değilim, ama burada başka bir gider bilmiyorum, bu yüzden eğer daha iyi bir yer taşımak için çekinmeyin.
Kısa bir masaüstü, Nvidia SLI 680i, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, inşa ve sana ihtiyacım var, başka özellikleri elde edebilirsiniz. Tüm verilen sürücü ve guncelleme (Microsoft işletim sistemi güncellemeleri dahil) kuruldu.
Ben önyükleme Bilgisayarımı, bir siyah ve beyaz arka plan kısa başlangıç ekranı bellek hızı, vs gösteren beni alır, ve bana F1 boot OS devam etmek, veya BIOS girebilirsiniz basın yapar. En geç Ocak ayında sona erdi oluşturmak ve bu Bunu açmak her bir çok kere (her düzine ya da daha az), bu ekran alır söylemek fark ettik, daha sonra hızlı bir şekilde mavi ekran metni dolu yanıp söner (uzun ama yeterli değildir ) üzerine bir şey okumak, daha sonra kendisini yeniden başlatır.
Ne zaman tekrar başlar, genellikle, ve hassas olduğu OS yükler, bir "Ölümcül Hata - Bilgisayar yeniden başlatılması için gerekli - Rapor gösterir?" türü mesajı yapamam tıklayınız uzaklıktadır ve (veya rapor ile yapılabilir eğer isterseniz).
Bu da ayrı bir konu, ancak ilgili olarak sık sık olabilir, sürücüleri ve yazılımı Belkin Kablosuz USB adaptör yüklenmesini görünmüyor veya ekran ekranın sağ alt köşesinde küçük simgeler. Tek bir yeniden bu sorunu zaman% 99 çözer. Belki bu Belkin yazılım ile sadece bir konu, ama bu sadece iki konu / ben yaşıyorum belirtileri vardır çünkü söz ediyorum dedim.
Hala oldukça bilgisayar sahne buiding yeni yaşıyorum ve özür dileriz bu sorunları ortak veya başka bir yerde ben cevapsız sözü olabilir. Çünkü bana rastgele ölümcül hata veriyor yeni bir bilgisayara sahip olmayı cansıkıcı's Any help would be appreciated.
Joe |