менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Перезавантаження комп'ютера випуск

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 2008 березень, 08:48
Член групи

Default Перезавантаження комп'ютера випуск

Гаразд, я не зовсім впевнений, що це відповідний форум, але я не знаю, де ж він буде йти, що ви можете перемістити його, якщо є краще місце.

Нещодавно я збудував Desktop, Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, PS 600 ват, і я можу вам будь-які інші специфікації вам потрібно. Все що постачається драйвери та оновлення були встановлені (в тому числі оновлення ОС від Microsoft).

При завантаженні мій комп'ютер, він підводить мене до чорним фоном і білим текстом екран завантаження, що показують швидкість пам'яті і т.д., і це змушує мене натиснути F1 для продовження завантаження ОС, або я можу увійти в BIOS. Побудувати була завершена наприкінці січня, і я помітив, що кожен стільки разів його включити (скажімо, через кожні кілька або менше), він отримує на цей екран, а потім швидко блимає синій екран заповнені з текстом (але не достатньо довго, щоб Читайте все на ньому), потім відновлюється сама.

Коли він почне знову, як правило, штраф, а коли операційна система навантажень, вона показує "Фатальна помилка - Комп'ютер необхідно перезапустити - доповідь? тип повідомлення, що я можу просто натисніть геть і зробити з (або в доповіді, якщо хочете).

Воно може бути також окреме питання, але приблизно так часто, драйвери або програмне забезпечення для моєї Бєлкін бездротового адаптера USB мабуть, не завантаження і відображенням маленької іконки в нижньому правому куті екрану. Одна перезавантаження вирішує цю проблему 99% часу. Може бути, це проблема з програмним забезпеченням Бєлкін, але я вирішив, що я не згадати, оскільки це тільки ці два питання / симптоми у мене.

Я все ще досить новий для комп'ютера Будівельне сцені і приносимо вибачення, якщо ці питання є загальними і можуть вже згадувалися в іншому місці я пропустив. Будь-яка допомога буде високо оцінює так як це неприємно мати новий комп'ютер, який дає мені фатальних помилок навмання.

Джо
Old 26 2008 березень, 09:10
Донор групи

Які заходи Ви приймали, коли потенціал на робочому столі? Крім того, ви пробували завантаження з диска XP, і або перевстановлення Windows або ремонту?
Old 26 2008 березень, 09:19
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав kanoakavirus View Post
Які заходи Ви приймали, коли потенціал на робочому столі? Крім того, ви пробували завантаження з диска XP, і або перевстановлення Windows або ремонту?
Що ви маєте на увазі під "запобіжні заходи"? І я ще не пробував небудь з речей, тому що ви згадали той факт, що він це робить перш Windows чоботях дозволяє мені думати, це, ймовірно, не пов'язані Windows, але я вважаю, я можу помилятися в цьому припущенні.

Він також буде великою, щоб перезавантажити Windows, якщо вона позбудеться усіх своїх програм, документів і файлів. Чи так це?
Old 26 2008 березень, 09:22
Донор групи

обережності сенсу ти носити антистатичний ремені, ручка компонентами ніжно, позбудьтеся, будь-який з вище, до збирання
Old 26 2008 березень, 09:29
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав kanoakavirus View Post
обережності сенсу ти носити антистатичний ремені, ручка компонентами ніжно, позбудьтеся, будь-який з вище, до збирання
У цьому випадку, так.
Old 26 2008 березень, 09:34
Адміністратор групи

Видаліть програмне забезпечення Бєлкін і подивитися, чи допоможе це ...

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 26 2008 березень, 09:38
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Видаліть програмне забезпечення Бєлкін і подивитися, чи допоможе це ...
Я дам йому зйомку для бездротового проблема. Спасибо.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Новий, тільки що побудований PC: Перезавантаження і підібрати відповідний Пристрій завантаження випуск pcn00b Процесори, материнські плати RAM & 1 16 листопада 2009 00:47
Драйвери сказати, буде потрібно перезавантажити ... Після перезавантаження системи. Ballnplaya Мультимедіа & кодеки 1 22 травня 2009 00:14
Як перезавантажити ноутбук з диском Ні перезавантаження & новий пакет XP? nickynibbles Операційні системи Windows 3 2 лютого 2009 09:15
Комп'ютер не запускається! PS питання? Skinny Справа & блоки живлення 2 13 жовтня 2008 03:35
Новий комп'ютер випуск, допомога, будь ласка! Ethor043 Генеральний обладнання чат 2 4 січня 2008 21:23
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.