![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я не зовсім впевнений, що це відповідний форум, але я не знаю, де ж він буде йти, що ви можете перемістити його, якщо є краще місце. Нещодавно я збудував Desktop, Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, PS 600 ват, і я можу вам будь-які інші специфікації вам потрібно. Все що постачається драйвери та оновлення були встановлені (в тому числі оновлення ОС від Microsoft). При завантаженні мій комп'ютер, він підводить мене до чорним фоном і білим текстом екран завантаження, що показують швидкість пам'яті і т.д., і це змушує мене натиснути F1 для продовження завантаження ОС, або я можу увійти в BIOS. Побудувати була завершена наприкінці січня, і я помітив, що кожен стільки разів його включити (скажімо, через кожні кілька або менше), він отримує на цей екран, а потім швидко блимає синій екран заповнені з текстом (але не достатньо довго, щоб Читайте все на ньому), потім відновлюється сама. Коли він почне знову, як правило, штраф, а коли операційна система навантажень, вона показує "Фатальна помилка - Комп'ютер необхідно перезапустити - доповідь? тип повідомлення, що я можу просто натисніть геть і зробити з (або в доповіді, якщо хочете). Воно може бути також окреме питання, але приблизно так часто, драйвери або програмне забезпечення для моєї Бєлкін бездротового адаптера USB мабуть, не завантаження і відображенням маленької іконки в нижньому правому куті екрану. Одна перезавантаження вирішує цю проблему 99% часу. Може бути, це проблема з програмним забезпеченням Бєлкін, але я вирішив, що я не згадати, оскільки це тільки ці два питання / симптоми у мене. Я все ще досить новий для комп'ютера Будівельне сцені і приносимо вибачення, якщо ці питання є загальними і можуть вже згадувалися в іншому місці я пропустив. Будь-яка допомога буде високо оцінює так як це неприємно мати новий комп'ютер, який дає мені фатальних помилок навмання. Джо |
|
| |||
| |||
| Які заходи Ви приймали, коли потенціал на робочому столі? Крім того, ви пробували завантаження з диска XP, і або перевстановлення Windows або ремонту? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Він також буде великою, щоб перезавантажити Windows, якщо вона позбудеться усіх своїх програм, документів і файлів. Чи так це? |
|
| |||
| |||
| обережності сенсу ти носити антистатичний ремені, ручка компонентами ніжно, позбудьтеся, будь-який з вище, до збирання |
|
| |||
| |||
| У цьому випадку, так. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видаліть програмне забезпечення Бєлкін і подивитися, чи допоможе це ...
| |||
| |||
| Я дам йому зйомку для бездротового проблема. Спасибо. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Новий, тільки що побудований PC: Перезавантаження і підібрати відповідний Пристрій завантаження випуск | pcn00b | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 16 листопада 2009 00:47 |
| Драйвери сказати, буде потрібно перезавантажити ... Після перезавантаження системи. | Ballnplaya | Мультимедіа & кодеки | 1 | 22 травня 2009 00:14 |
| Як перезавантажити ноутбук з диском Ні перезавантаження & новий пакет XP? | nickynibbles | Операційні системи Windows | 3 | 2 лютого 2009 09:15 |
| Комп'ютер не запускається! PS питання? | Skinny | Справа & блоки живлення | 2 | 13 жовтня 2008 03:35 |
| Новий комп'ютер випуск, допомога, будь ласка! | Ethor043 | Генеральний обладнання чат | 2 | 4 січня 2008 21:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |