![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Напоследък съм бил инсталиране банда на стари игри за игра и за някои странно причина моя компютър reboots самата около пет минути в игра. Странно достатъчно само игри се рестартира. Когато използването на ресурсите тежки приложения като Мая, моя компютър изглежда се справяше добре. Игри, които рестартиране: FEAR Необходимост от Speed Carbon Натрошавам Cell Chaos Теория Игри, които не се рестартира: Broodwars Необходимост от Speed Повечето Wanted Крадец 3 смъртоносни Сенки Comp спецификациите: 2,15 gigahertz AMD Athlon XP 1GB RAM Сапфир Radeon 9600 Атлантида Всякакви идеи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отворете делото и почистване на вентилатора на процесора.
| |||
| |||
| Мда. Просто напръскани с пръст разстояние, но компютъра ми все още reboots. Аз също инсталиран SpeedFan към монитора ми КУПА температура. Тя е в 44 * C. |
|
| |||
| |||
| Тъй като това е просто игра, опитайте актуализирането графични драйвери и DirectX също. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU мощност и марка?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| графична карта може да бъде твърде прегряване
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows Vista Ultimate Reboots | trueblue | Windows операционни системи | 1 | 12 Юни 2009 07:25 |
| Изглед натоварвания, програми в Startup Старт Loading Тогава Compuer Reboots | caselles206 | Windows операционни системи | 2 | 17 Feb 2009 11:28 |
| MSN Messenger аудио reboots моя компютър | susansayshi | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 7 | 10-ти септември 2008 14:29 |
| XP SP3 cripples някои компютри с безкрайни reboots | SocialWarfare | Windows операционни системи | 5 | 9 май 2008 г. 09:56 |
| Постоянни reboots и прилагането грешка .... | Axegrinder | Windows операционни системи | 5 | 5-и парламентарен Дек 2007 07:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |