![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem se instalovat spoustu starých her pro přehrávání a pro některá lichá důvod mého počítače reboots sama asi pět minut na zápas. Kupodivu jen restart hry. Když jsem použít zdroj těžkých apps rád Maya, můj počítač se zdá být dělá dobře. Hry, které rebootujte: FEAR Need for Speed Carbon Splinter Cell Chaos Teorie Hry, které nemají rebootujte: Broodwars Need for Speed Most Wanted Thief 3 Deadly Shadows Comp Specs: 2,15 gigahertzů AMD Athlon XP 1GB RAM Sapphire Radeon 9600 Atlantis Jakékoliv poznatky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otevírat skříň a čisté CPU fan.
| |||
| |||
| Yup. Jen jsem postříkána s oprášit, ale můj počítač stále reboots. Já také instalována SpeedFan sledovat mé CUP temp. Je to na 44 * C. |
|
| |||
| |||
| Vzhledem k tomu, že je jen grafika her vyzkoušet aktualizaci ovladačů a DirectX taky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU příkonem a značku?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafická karta může být příliš přehřívá