![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πρόσφατα, έχω την εγκατάσταση ένα σορό παλιά παιχνίδια και να παίξει για κάποιο περίεργο λόγο ο υπολογιστής μου reboots ίδια περίπου πέντε λεπτά στο παιχνίδι. Αρκετά παράδοξα, μόνο παιχνίδια θα επανεκκινήσει. Όταν κάνω χρήση των πόρων βαριές εφαρμογές όπως η Μάγια, ο υπολογιστής μου φαίνεται να κάνει μια χαρά.
Παιχνίδια που επανεκκίνηση: FEAR Need for Speed Carbon Αγκίδα Cell της Θεωρίας του Χάους Παιχνίδια που δεν επανεκκίνηση: Broodwars Need for Speed Most Wanted Κλέφτης 3 θανατηφόρα Σκιές Υποχρ Χαρακτηριστικά: 2,15 gigahertz AMD Athlon XP 1GB RAM Sapphire Radeon 9600 Atlantis Κάθε γνώσεις; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ανοίξτε την υπόθεση και τον καθαρισμό του ανεμιστήρα της CPU.
|
|||
|
|||
|
Ναι. Απλά ψεκάζονται με Κονιορτός Off, αλλά ο υπολογιστής μου εξακολουθεί να reboots. Επίσης SpeedFan εγκατασταθεί για την παρακολούθηση μου CUP temp. Είναι στους 44 * C.
|
|
|
|||
|
|||
|
Όπως είναι απλά παιχνίδια δοκιμάστε ενημέρωση γραφικών DirectX οδηγούς και πολύ.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PSU ισχύς και η μάρκα;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Κάρτα γραφικών μπορεί να είναι πολύ υπερθέρμανσης