![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam instalirate hrpa starih igara za igranje i za neke neparan razlog ponovno podizanje sustava moj računalo i sam oko pet minuta u igri. Dosta neobično, samo pokretanje igre. Kad sam korištenje resursa heavy apps poput Maya, moj kompjuter izgleda kao da se radi sasvim u redu. Igre koje ponovno podizanje sustava: Strah Potrebu za Speed Carbon Iverica Cell Chaos Theory Igre koje ne ponovno podizanje sustava: Broodwars Potrebu za Speed Most Wanted Thief 3 Smrtonosna Sjena Comp Specifikacije: 2,15 gigahertz AMD Athlon XP 1GB RAM Sapphire Radeon 9600 Atlantis Svejedno uvide? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otvorite slučaju i čist CPU ventilator.
| |||
| |||
| Yup. Upravo sam ga s sprayed Prašina Isključeno, ali još uvijek ponovno podizanje sustava moj računalo. Također sam instaliran SpeedFan pratiti moje CUP temp. Ona je na 44 * C. |
|
| |||
| |||
| Kao što je upravo igrama pokušati ažirirajući grafika vozača i DirectX previše. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU snagom i marka?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| grafičkom karticom svibanj biti previše pregrijavanja