![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég voltam telepítése egy csomó régi játékokat játszani, és valami furcsa okból kifolyólag a számítógépet újraindítja magát mintegy öt percig a játék. Furcsa módon csak a játékok újraindít. Amikor használja az erőforrások nehéz apps mint Maya, a számítógépet és úgy tűnik, hogy ezt csak finom. Játékok, hogy reboot: FEAR Need for Speed Carbon Splinter Cell Chaos Theory Játékok, amelyek nem reboot: Broodwars Need for Speed Most Wanted Thief 3 Deadly Shadows Comp Specs: 2,15 gigahertz AMD Athlon XP 1GB RAM Sapphire Radeon 9600 Atlantis Minden betekintést? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nyissa ki az ügyet, és tiszta a CPU ventillátor.
| |||
| |||
| Aha. Én csak azt Dust szórni, de még mindig újraindítja a számítógépet. Én is telepítve SpeedFan ellenőrzésére én CUP hőm. Ez a 44 * C. |
|
| |||
| |||
| Mivel ez csak játékokat próbálja grafikus illesztőprogramok frissítése és a DirectX is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU wattértékek és a márka?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| grafikus kártya lehet túlfűtést túl
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Vista Ultimate újraindít | trueblue | A Windows operációs rendszerek | 1 | 12. június 2009 07:25 |
| Vista rakományokkal Programok Indítópult Start Loading Akkor Compuer újraindít | caselles206 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 17. február 2009 11:28 |
| MSN Messenger audio újraindítja a számítógépet | susansayshi | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 7 | 10. Szeptember 2008 14:29 |
| XP SP3 nyomorékokat néhány PC újraindítja a végtelen | SocialWarfare | A Windows operációs rendszerek | 5 | 9. május 2008 09:56 |
| Constant újraindít és alkalmazás hiba .... | Axegrinder | A Windows operációs rendszerek | 5 | 5. december 2007 07:22 |
| Téma eszközök | |
| |