![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Neseniai buvau įrengimo senų žaidimų krūva žaisti ir kai kurių nelyginis priežasties mano kompiuterio reboot pati apie penkias minutes į žaidimą. Keista, tik žaidimus paleisti. Kada galiu naudoti išteklius sunkiųjų Apps patiko Maya, mano kompiuteryje, atrodo, daro gerai. Žaidimai kad reboot: FEAR Need for Speed: Carbon Splinter Cell Chaos Theory Žaidimai kad nereikia paleisti: Broodwars Need for Speed: Most Wanted Thief 3 Deadly Shadows KOMP Specifikacijos: 2,15 gigahercų AMD Athlon XP 1GB RAM Sapphire Radeon 9600 Atlantis Bet įžvalgas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atidarykite bylą ir švarus procesoriaus ventiliatorius.
| |||
| |||
| Yup. Aš tik apipurkšti jį dulkių Ne, bet mano kompiuteris vis dar reboot. Aš taip pat įdiegta SpeedFan, stebi mano Cup temp. Jis yra 44 ° C. |
|
| |||
| |||
| Kadangi tai tik žaidimai pabandyti atnaujinti vaizdo tvarkykles ir DirectX per. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU galia ir prekės ženklą?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| video gali būti perkaitimas per
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows Vista Ultimate reboot | trueblue | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 12, 2009 07:25 |
| Vista Kroviniai, Pavaros paleidimas Pradėti Kraunasi Tada Compuer reboot | caselles206 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 17 vasaris 2009 11:28 |
| MSN Messenger garso reboot mano kompiuteris | susansayshi | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 7 | 10 rugsėjis 2008 14:29 |
| XP SP3 cripples kai su begalinis reboot kompiuteriai | SocialWarfare | Windows "operacinės sistemos | 5 | 9 gegužė 2008 09:56 |
| Pastovi reboot ir taikymo klaida .... | Axegrinder | Windows "operacinės sistemos | 5 | 5 gruodis 2007 07:22 |
| Temos įrankiai | |
| |