![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ostatnio, I've been instalacji kilka starych gier, a dla niektórych dziwnych powodów mój komputer reboots się o pięć minut w grze. Cudacznie wystarczy tylko restarcie gry. Kiedy używać zasobów ciężkich apps jak Maya, mój komputer wydaje się robi dobrze. Gry, że ponowne uruchomienie komputera: FEAR Need for Speed Carbon Splinter Cell Chaos Theory Gry, które nie reboot: Broodwars Need for Speed Most Wanted Thief 3 Deadly Shadows Comp Specyfikacja: 2,15 gigaherca AMD Athlon XP 1GB RAM Sapphire Radeon 9600 Atlantis Wszelkie spostrzeżenia? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otwórz sprawę i oczyścić wentylator procesora.
| |||
| |||
| Yup. Ja tylko spryskać go Dust Off, ale mój komputer nadal reboots. Mam również zainstalowane SpeedFan do monitorowania moich CUP Temp. To jest na 44 * C. |
|
| |||
| |||
| Jak to jest po prostu spróbować gry aktualizacji sterowników grafiki i directx zbyt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU moc i marki?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Karta graficzna może być zbyt przegrzania