![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Недавно сам инсталирате хрпа старих игара за играње и за неке непаран разлог поновно подизање система мој рачунар и сам око пет минута у игри. Доста необично, само покретање игре. Кад сам коришћење ресурса хеавы аппс попут Маыа, мој компјутер изгледа као да се ради сасвим у реду.
Игре које поново подизање система: Страх Потребу за Спеед Царбон Иверица Целл Цхаос Тхеоры Игре које не поновно подизање система: Броодуарс Потребу за Спеед Мост Уантед Тхиеф 3 смртоносна Сена Цомп Спецификације: 2,15 гигахертз АМД Атхлон КСП 1ГБ РАМ Саппхире Радеон 9600 Атлантис Свеједно увиде? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Отворите случају и чист ЦПУ вентилатор.
|
|||
|
|||
|
Ыуп. Управо сам га са спраыед Прашина Искључено, али још увек поновно подизање система мој рачунар. Такође сам инсталиран СпеедФан пратити моје ЦУП темп. Она је на 44 * Ц.
|
|
|
|||
|
|||
|
Као што је управо играма покушати модернизација графика возача и ДирецтКс превише.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Псу снагом и марка?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
графичком картицом мај бити превише прегрејавања