![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| HI Právě jsem koupil Motorola W377 mobilní telefon a snažil připojit k počítači přes USB (PC používá Win Vista Premium), ale říká, že neuznává USB zařízení. Také jsem se pokusil můj notebook, který běží Win XP, ale stále stejná odpověď! Je tam můžu stáhnout software, který může pomoci? díky Děkan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Mobile Broadband | HistoryGirl | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 22. července 2009 04:11 |
| Mobilní internet na Pay as you go | JOHN1944 | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 25. května 2009 15:12 |
| PDA, jako je mobil? | CrazyComputerMan | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 17. května 2008 03:54 |
| Mobilní CPU moc | Zathura | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 1. srpen 2007 20:10 |
| Mobilní telefony | BlueEew | Vypnout Téma diskuze | 5 | 18. března 2007 05:16 |
| Thread Nástroje | |
| |