mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Jungiamieji Mobilus mano PC

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 18, 2008, 11:34
Donorų grupės

Default Jungiamieji Mobilus mano PC

HI

Aš ką tik nusipirkau Motorola W377 mobilusis telefonas ir bandė prijungti jį prie savo kompiuterio per USB (PC naudoja Win Vista Premium), tačiau jis sako, kad ji nepripažįsta USB prietaisą. Aš taip pat bandė mano nešiojamas laikui Win XP, bet vis dar gauti patį atsakymą! Ar galiu atsisiųsti programinę įrangą, kuri gali padėti?

ačiū

Dekanas
Old Vasaris 18, 2008, 11:59
Donorų grupės

Default Jungiamieji Mobilus mano PC

tavo vairuotojas čia atrodo, kad jis

http://yzoo.co.uk/search/web/w377+driver+download.html

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mobile Broadband HistoryGirl Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 22 liepa 2009 04:11
Mobilusis internetas ant Pay As You Go JOHN1944 Networking, Modems & VoIP 3 Gegužė 25, 2009 15:12
Ar PDA kaip mobilus? CrazyComputerMan Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Gegužė 17, 2008 03:54
Mobile CPU galia Zathura CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 5 1 rugpjūtis 2007 20:10
Mobilieji telefonai BlueEew Off Topic Discussion 5 Kovas 18, 2007 05:16
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.