![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| HI Aš ką tik nusipirkau Motorola W377 mobilusis telefonas ir bandė prijungti jį prie savo kompiuterio per USB (PC naudoja Win Vista Premium), tačiau jis sako, kad ji nepripažįsta USB prietaisą. Aš taip pat bandė mano nešiojamas laikui Win XP, bet vis dar gauti patį atsakymą! Ar galiu atsisiųsti programinę įrangą, kuri gali padėti? ačiū Dekanas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mobile Broadband | HistoryGirl | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 22 liepa 2009 04:11 |
| Mobilusis internetas ant Pay As You Go | JOHN1944 | Networking, Modems & VoIP | 3 | Gegužė 25, 2009 15:12 |
| Ar PDA kaip mobilus? | CrazyComputerMan | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Gegužė 17, 2008 03:54 |
| Mobile CPU galia | Zathura | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 1 rugpjūtis 2007 20:10 |
| Mobilieji telefonai | BlueEew | Off Topic Discussion | 5 | Kovas 18, 2007 05:16 |
| Temos įrankiai | |
| |