![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Как мога да износ запис компютърна настройка, и пълен пост във форума, по-кратък текст? Win 2000 Pro, AVG свободен www.grisoft.com Тя взема много C: пространство 256 RAM, процесор P III 733 C: 4.5 GD: 1,5 G (използва 650 MB, налични 950 MB, цели D: за отдалечен контрол на компютър спешна софтуер резервната употреба) Всички суап файл преместени D: 360 - 744 MB (D: разположение, 1300 MB) E: използва 4,8 G, налични 750 MB F: 15 GB, не може да инсталирате IDE контролера, винаги ред "Не Формат", всъщност 11,5 G данни за нея, аз трябва да го поправим. ADSL, Win 2000 настройката по подразбиране, за дистанционен контрол на компютъра спешна софтуера, 2 Admin сметка, 1 потребителски акаунт, силна парола services.msc, Win 2000 подразбиране настройка secpol.msc, Win 2000 подразбиране настройка Повечето време влезете като потребител. AVG свободен и дистанционно управление компютър спешна софтуер използват много RAM Мрежата и Комутируема връзка: PPPoE Имам нужда да се описват всички компютърни настройка, всеки свободен софтуер може да изтеглите да го направя? Така че мога да говоря за този компютър с вас. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм съвсем сигурен какво всъщност са питам наоколо. Ако имате проблем с вашия компютър, което трябва да ни каже какво е и след това можем да ви посъветва с каква друга информация, от която се нуждаете. На второ четене, имаш проблем с един от вашите твърди дискове?
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Може ли ATI RF дистанционно управление се преконфигурира за употреба, без ATI Софт / хардуер | navnut | Общи Хардуер Чат | 1 | 23-ти октомври 2009 г 12:34 |
| Контрол Мрежата | atorres0506 | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 10 Юли 2008 08:42 |
| Дистанционно управление | Deezer | Общи Хардуер Чат | 3 | 6 Март 2008 08:39 |
| Мрежови връзки в XP Pro Контролен панел | mdgsmoore | Общи Софтуер Чат | 3 | 21 ноември 2007 15:10 |
| Отдалечен контрол на вашия компютър | webcrawler | Общи Софтуер Чат | 3 | 17 Март 2007 21:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |