![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Πώς μπορώ να τελειοποιηθεί υπολογιστή ρύθμιση των εξαγωγών, και την πλήρη θέση σε φόρουμ, στο σύντομο κείμενο;
Win 2000 pro, AVG ελεύθερη www.grisoft.com Θα χρειαστούν πολλά Γ: χώρος 256 RAM, CPU P III 733 C: 4.5 GD: 1.5 G (χρησιμοποιείται 650 MB, 950 MB διαθέσιμη, σύνολο Δ: για απομακρυσμένο υπολογιστή ελέγχου έκτακτης ανάγκης χρήσης λογισμικού backup) Όλα τα αρχεία μεταφερθούν σε D: 360 - 744 MB (Δ: διαθέσιμο, 1300 MB) E: 4,8 G που χρησιμοποιούνται, διατίθενται 750 MB F: 15 GB, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ελεγκτή IDE, πάντα εντολών "Δεν Format", στην πραγματικότητα 11,5 Ζ δεδομένα σε αυτό, θα πρέπει να το επισκευάσουμε. ADSL, Win 2000 default setup, ένα απομακρυσμένο υπολογιστή ελέγχου έκτακτης ανάγκης λογισμικού, 2 admin υπόψη, 1 λογαριασμό χρήστη, ισχυρό κωδικό πρόσβασης services.msc, Win 2000 default setup secpol.msc, Win 2000 default setup Οι περισσότεροι φορά συνδέεστε ως χρήστης. AVG ελεύθερη και απομακρυσμένο υπολογιστή ελέγχου έκτακτης ανάγκης χρήσης λογισμικού πολλές RAM Network and Dial Σύνδεση: PPPoE Θέλω να περιγράψει την πλήρη υπολογιστή ρύθμιση, κάθε ελεύθερο λογισμικό να κατεβάσετε να το κάνουμε; Επομένως, μπορώ να μιλήσω για αυτό τον υπολογιστή σας. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν είμαι βέβαιος τι είναι στην πραγματικότητα ζητώντας περίπου. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σας θα πρέπει να μας πει τι είναι και τότε θα μπορέσουμε να σας συμβουλεύσει με ποιες άλλες πληροφορίες που χρειάζεστε.
Σε δεύτερη ανάγνωση, να έχεις ένα πρόβλημα με μια από τις μονάδες σκληρού δίσκου;