![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hogyan tudom export complet számítógép beállítást, és a teljes postai úton a fórum, a rövid szöveget? Win 2000 pro, AVG ingyenes www.grisoft.com Meg fog sok C: space 256 RAM, CPU P III 733 C: 4,5 GD: 1,5 G (használt 650 MB, 950 MB áll rendelkezésre, az egész: D: a távoli számítógép sürgősségi mentés szoftverek használata) Minden swap fájl átkerül D: 360 - 744 MB (D: a rendelkezésre álló, 1300 MB) E: használt 4,8 G, a rendelkezésre álló 750 MB F: 15 GB, nem tudja telepíteni az IDE vezérlő, mindig gyors "Nem Format", 11,5 g-mal kapott adatok valóban rajta, azt kell megjavítani. ADSL, Win 2000 alapértelmezett beállítás, a távoli számítógép sürgősségi szoftver, 2 admin, 1 fiók, erős jelszót services.msc, Win 2000 alapértelmezett beállítás secpol.msc, Win 2000 alapértelmezett beállítás A legtöbb időt a felhasználó bejelentkezéskor. AVG ingyenes, és a távoli számítógép sürgősségi szoftver használata sok RAM Hálózati és telefonos kapcsolat: PPPoE Meg kell leírni a teljes számítógép-beállítás, a szabad szoftver letölthető csinálni? Szóval lehet beszélni ezt a számítógépet is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok egészen biztos benne, mit valóban kérdezett. Ha van egy probléma, a számítógép meg kell mondani, mi van, és akkor tud adni, hogy milyen egyéb információkat, amire szüksége van. A második olvasat során, van még egy probléma az egyik a merevlemezek?
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Elképzelhető-e egy ATI RF Remote Control átkonfigurálható nélküli használatra ATI Soft / hardware | navnut | Általános fémáru Chat | 1 | Október 23, 2009 12:34 |
| Ellenőrző Hálózat | atorres0506 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 10. július 2008 08:42 |
| Távvezérlő | Deezer | Általános fémáru Chat | 3 | 6. március 2008 08:39 |
| Hálózati Összeköttetések XP Pro Control Panel | mdgsmoore | General Chat szoftver | 3 | 21. november 2007 15:10 |
| A távirányító a PC | webcrawler | General Chat szoftver | 3 | 17. március 2007 21:29 |
| Téma eszközök | |
| |