![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip aš galiu eksporto įrašas kompiuterio nustatymus, ir visą pranešimą forume, trumpą tekstą? Win 2000 Pro, AVG Free www.grisoft.com Ji praeiti daug C: vietos 256 RAM, CPU P III 733 C: 4.5 GD: 1,5 G (naudojama 650 MB, 950 MB prieinama, visai D: nuotolinio valdymo kompiuterinių incidentų įrangos atsarginės naudojimas) Visi apsikeitimo failus perkelti į D 360-744 MB (D: turima, 1300 MB) E: naudojamas 4,8 G prieinamas 750 MB F: 15 GB, negali įdiegti IDE valdiklis, visada greitai "ne formatas", faktiškai 11,5 G duomenų apie tai, man reikia pataisyti. ADSL, Win 2000 default nustatymas, nuotolinio valdymo kompiuterinių incidentų programinė įranga, 2 sąskaitos administratoriaus, 1 vartotojo sąskaita, stiprus slaptažodį services.msc, Win 2000 default setup secpol.msc, Win 2000 default setup Daugiausia laiko prisijungti kaip vartotojas. AVG Free ir nuotolinio valdymo kompiuterio pagalbos programinės įrangos naudojimą daug atminties Tinklo ir telefono jungtis: PPPoE Man reikia aprašyti visą kompiuterio parametrus, bet laisvą programinę įrangą galima atsisiųsti tai padaryti? Taigi aš galiu kalbėti apie tai su Jūsų kompiuteriu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš ne visai tikras, kas iš tikrųjų esate klausdamas. Jei turite problemų su kompiuteriu, jums reikia papasakoti kas tai yra ir tada mes galime jums patarti, ką kitą informaciją, kuri jums reikalinga. Antrąjį svarstymą, kad turite problemų su vienu iš jūsų kietuosius diskus?