![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kā es varu eksportēt complet dators noteikšanu un pilnu post forumā, jo īsu tekstu? Win 2000 Pro, AVG free www.grisoft.com Paies daudz C: telpa 256 RAM, CPU P III 733 C: 4.5 GD: 1.5 G (lieto, 650 MB, kas ir pieejams 950 MB, viss D: tālvadības datoru avārijas programmatūra backup vajadzībām) Visi swap failus pārvietot uz D: 360-744 MB (D: pieejams, 1300 MB) E: lieto 4,8 G, kas ir pieejams 750 MB F: 15 GB, nevar instalēt IDE kontrolieris, vienmēr ātri "Nav Formāts", faktiski 11,5 g dati par to, man ir nepieciešams to labot. ADSL, Win 2000 default setup, tālvadības kontroles datoru avārijas programmatūru, 2 admin kontam, 1 lietotāja kontu, spēcīgas paroles services.msc Win 2000 default setup secpol.msc, Win 2000 default setup Visvairāk laika piesakieties kā lietotājs. AVG free un tālvadības datoru avārijas programmatūra izmanto daudz RAM Tīklu un Dial Connection: PPPoE Man vajag, lai aprakstītu pilnīgi datora uzstādījumu, visas brīvās programmatūras var lejupielādēt to izdarīt? Lai es varētu runāt par šo datora ar jums. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es neesmu pilnīgi pārliecināts, ko jūs patiesībā jautā par. Ja Jums ir problēmas ar datoru Jums nepieciešams pastāstīt mums, tas ir un tad mēs varam ieteikt Jums ko citu informāciju, jums ir nepieciešams. Otrajā lasījumā, ir jums problēmas ar kādu no jūsu cieto disku?
![]() |
|
| Bookmarks |