![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jak mogę wywozu complet komputera ustawienie, a pełne stanowisko w forum, w krótkim tekście? Win 2000 Pro, AVG wolny www.grisoft.com Należy podjąć wiele C: przestrzeń 256 RAM, procesor P III 733 C: 4,5 GD: 1,5 g (używane 650 MB, 950 MB dostępnej całe D: do zdalnego sterowania komputerem awaryjnego wykorzystania kopii zapasowej oprogramowania) Wszystkie pliki swap przeniósł się do D: 360 - 744 MB (D: dostępne, 1300 MB) E: używany 4,8 G dostępne 750 MB F: 15 GB, nie można zainstalować kontroler IDE, zawsze wierszu "Nie Format", faktycznie 11,5 G danych na ten temat, muszę go naprawić. ADSL, Win 2000 domyślnych ustawień, pilota zdalnego sterowania awaryjnego oprogramowania komputerowego, 2 konta admin, 1 konto użytkownika, silne hasło services.msc, Win 2000 domyślnych konfiguracji secpol.msc, Win 2000 domyślnych konfiguracji Większość czasu zalogować się jako użytkownik. AVG wolne i do zdalnego sterowania komputerem nadzwyczajnych oprogramowania korzystać z wielu RAM Sieciowe i telefoniczne połączenia: PPPoE Muszę opisać pełne ustawienie komputera, jakieś bezpłatne oprogramowanie można pobrać to zrobić? Więc mogę rozmawiać o tym z komputera użytkownika. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie jestem całkiem pewien, co jest rzeczywiście prośbą o. Jeśli masz problem z komputerem musisz powiedzieć nam, co to jest i wtedy możemy doradzić z jakich innych informacji. W drugim czytaniu, macie problem z jednym z dysków twardych?
![]() |
|
| Zakładki |