![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cum pot sa export COMPLET calculator setare, şi plin post în forum, în cel mai scurt text? Win 2000 Pro, AVG liber www.grisoft.com Se ia de multe C: spaţiu 256 RAM, procesor P III 733 C: 4.5 GD: 1,5 G (folosit 650 MB, 950 MB disponibil, întreaga D: telecomanda pentru computer de urgenţă utiliza software-ul de backup) Toate fişierele de swap mutat la D: 360 - 744 MB (D: disponibil, 1300 MB) E: 4.8 G utilizat, disponibile 750 MB F: 15 GB, nu se poate instala un controller IDE, întotdeauna prompt "Nu Format", de fapt 11.5 G date pe ea, am nevoie pentru a repara. ADSL, Win 2000 setup implicit, un control la distanţă de urgenţă computer software-ul, 2 cont de administrator, 1 cont de utilizator, parolă puternică services.msc, Win 2000 implicit setup secpol.msc, Win 2000 implicit setup Cea mai mare parte de timp login ca utilizator. AVG liberă de control la distanţă şi de software-ul computerului de urgenţă utiliza mai multe RAM De reţea şi de conexiune Dial: PPPoE Am nevoie de computer pentru a descrie complet setare, orice se poate descărca gratuit software-ul pentru a face acest lucru? Asa ca am putea vorbi despre acest computer cu tine. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu nu sunt destul de sigur că ceea ce sunt, de fapt despre cer. Dacă aveţi o problemă cu calculatorul dumneavoastră aveţi nevoie pentru a ne spune de ce este şi apoi putem să vă cu ce aveţi nevoie de alte informaţii. La a doua lectură, ai o problema cu un hard-drive?
![]() |
|
| Marcaje |