менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Control Engineering Win2000/Remote управління комп'ютерами, Going Мережа

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 листопада 2007, 20:16
597
Забороненої угруповання

Default Control Engineering Win2000/Remote управління комп'ютерами, Going Мережа

Як я можу експорт Complet налаштування комп'ютера, а також повне повідомлення в форумі, в короткому тексті?
Win 2000 Pro, AVG Free www.grisoft.com
Займає багато C: космос
256 оперативної пам'яті, процесор P III 733
С: 4,5 GD: 1,5 G (використовується 650 Мб, доступно 950 МБ, цілий D: для віддаленого керування комп'ютером надзвичайних використовувати програмне забезпечення резервного копіювання)
Всі файли підкачки переїхала в D: 360 - 744 MB (D: є, 1300 МБ)
E: використовували 4,8 G, доступно 750 МБ
F: 15 Гб, не вдається встановити IDE контролера, завжди оперативно "Не формат", насправді 11,5 G дані про нього, мені потрібно відновити.

ADSL, Win 2000 за замовчуванням настройки, пульт дистанційного керування комп'ютером надзвичайних програмне забезпечення, 2 обліковий запис адміністратора, 1 обліковий запис користувача, надійний пароль
services.msc, Win 2000 налаштувань за замовчуванням
secpol.msc, Win 2000 налаштувань за замовчуванням
Більша частина часу увійдіть в систему як користувач.
AVG Free і дистанційного керування комп'ютером надзвичайних використання програмного забезпечення багато оперативної пам'яті
Мережа і віддалений доступ З'єднання: PPPoE
Мені треба описувати повну настройку комп'ютера, будь-яке вільне програмне забезпечення можна завантажити це зробити?
Тому я можу говорити про це комп'ютер з вами.
Old 28 листопада 2007, 13:19
Модератор групи

Default Control Engineering Win2000/Remote управління комп'ютерами, Going Мережа

Я не зовсім впевнений, що ви насправді питаєте. Якщо у вас є проблеми з комп'ютером ви повинні повідомити нам, що це таке, і тоді ми можемо повідомити вам, що іншої необхідної інформації.

У ході другого читання, у вас проблема з одним із ваших жорстких дисків?

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Може ATI РФ Remote Control бути змінена для використання без ATI програмно-апаратний navnut Генеральний обладнання чат 1 23 жовтня 2009 12:34
Управління мережею atorres0506 Мережа, Модеми & VoIP 7 10 липня 2008 08:42
Пульт дистанційного управління Deezer Генеральний обладнання чат 3 6 березня 2008 08:39
Мережеві підключення в XP Pro Control Panel mdgsmoore General Software чат 3 21 листопада 2007 15:10
Віддалене керування комп'ютером WebCrawler General Software чат 3 17 березня 2007 21:29
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.