![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як я можу експорт Complet налаштування комп'ютера, а також повне повідомлення в форумі, в короткому тексті? Win 2000 Pro, AVG Free www.grisoft.com Займає багато C: космос 256 оперативної пам'яті, процесор P III 733 С: 4,5 GD: 1,5 G (використовується 650 Мб, доступно 950 МБ, цілий D: для віддаленого керування комп'ютером надзвичайних використовувати програмне забезпечення резервного копіювання) Всі файли підкачки переїхала в D: 360 - 744 MB (D: є, 1300 МБ) E: використовували 4,8 G, доступно 750 МБ F: 15 Гб, не вдається встановити IDE контролера, завжди оперативно "Не формат", насправді 11,5 G дані про нього, мені потрібно відновити. ADSL, Win 2000 за замовчуванням настройки, пульт дистанційного керування комп'ютером надзвичайних програмне забезпечення, 2 обліковий запис адміністратора, 1 обліковий запис користувача, надійний пароль services.msc, Win 2000 налаштувань за замовчуванням secpol.msc, Win 2000 налаштувань за замовчуванням Більша частина часу увійдіть в систему як користувач. AVG Free і дистанційного керування комп'ютером надзвичайних використання програмного забезпечення багато оперативної пам'яті Мережа і віддалений доступ З'єднання: PPPoE Мені треба описувати повну настройку комп'ютера, будь-яке вільне програмне забезпечення можна завантажити це зробити? Тому я можу говорити про це комп'ютер з вами. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не зовсім впевнений, що ви насправді питаєте. Якщо у вас є проблеми з комп'ютером ви повинні повідомити нам, що це таке, і тоді ми можемо повідомити вам, що іншої необхідної інформації. У ході другого читання, у вас проблема з одним із ваших жорстких дисків?
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Може ATI РФ Remote Control бути змінена для використання без ATI програмно-апаратний | navnut | Генеральний обладнання чат | 1 | 23 жовтня 2009 12:34 |
| Управління мережею | atorres0506 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 10 липня 2008 08:42 |
| Пульт дистанційного управління | Deezer | Генеральний обладнання чат | 3 | 6 березня 2008 08:39 |
| Мережеві підключення в XP Pro Control Panel | mdgsmoore | General Software чат | 3 | 21 листопада 2007 15:10 |
| Віддалене керування комп'ютером | WebCrawler | General Software чат | 3 | 17 березня 2007 21:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |