manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Kopiranje datoteke sa svog računala

Reply

Thread Tools
Old 2. studeni 2008, 16:23
Member Group

Default Kopiranje datoteke sa svog računala

Kako ste kopirali program / software sa svog računala i poslati ga na memory stick?

JA je Gvido na poslu to učiniti za mene je Adobe Flash Player; JA pravedan dont znati kako je to učinio?

Mnogobrojan hvala.
Old 2. studenoga 2008, 16:48
Novi član grupe

Desnom tipkom miša kliknite na gumb Start i goto 'Istražite'

Potom ćete vidjeti sve upravljačke programe, datoteke i mape na računalu .. pronaći datoteku (e) želite, kopirajte ih i onda goto uređaj želite staviti ih na tijesto te ..

Da li to pomoći?
Old 2. studenoga 2008, 17:53
Member Group

Mislim tako. Mnogobrojan hvala,

MPenney
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Sata Hard Drive Kopiranje Thunda Drives & Izmjenjivi mediji 3 11 studeni 2009 16:33
Game Devs Kopiranje Ostale igre? i Getting Away s njom? cheesepuff PC & konzole Igre 3 6. kolovoz 2009 23:12
Kako to Chanel ikona za datoteke? Nije Vrste datoteka ili mape, svaki pojedinac File. 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows Operating Systems 1 26. srpnja 2009 05:10
Je Moja Web Design Kopiranje drugima? icu222much Web Dizajn, Hosting & SEO 7 23. srpnja 2009 16:16
Heavy Duty XP Kopiranje Problemi Bob T Windows Operating Systems 2 1. srpnja 2009 02:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.