![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kako ste kopirali program / software sa svog računala i poslati ga na memory stick? JA je Gvido na poslu to učiniti za mene je Adobe Flash Player; JA pravedan dont znati kako je to učinio? Mnogobrojan hvala. |
|
| |||
| |||
| Desnom tipkom miša kliknite na gumb Start i goto 'Istražite' Potom ćete vidjeti sve upravljačke programe, datoteke i mape na računalu .. pronaći datoteku (e) želite, kopirajte ih i onda goto uređaj želite staviti ih na tijesto te .. Da li to pomoći? |
|
| |||
| |||
| Mislim tako. Mnogobrojan hvala, MPenney |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sata Hard Drive Kopiranje | Thunda | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 11 studeni 2009 16:33 |
| Game Devs Kopiranje Ostale igre? i Getting Away s njom? | cheesepuff | PC & konzole Igre | 3 | 6. kolovoz 2009 23:12 |
| Kako to Chanel ikona za datoteke? Nije Vrste datoteka ili mape, svaki pojedinac File. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows Operating Systems | 1 | 26. srpnja 2009 05:10 |
| Je Moja Web Design Kopiranje drugima? | icu222much | Web Dizajn, Hosting & SEO | 7 | 23. srpnja 2009 16:16 |
| Heavy Duty XP Kopiranje Problemi | Bob T | Windows Operating Systems | 2 | 1. srpnja 2009 02:38 |
| Thread Tools | |
| |