mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Kopijavimo failą iš savo kompiuterio

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 2, 2008, 16:23
Narys

Default Kopijavimo failą iš savo kompiuterio

Kaip kopijuoti programos / programinė įranga iš kompiuterio ir siunčia jį į atminties kortelę?

Aš turėjau darbe vaikinas tai padaryti už mane tai buvo Adobe Flash player; aš tiesiog Nežinau kaip jis tai padarė?

Many thanks.
Old Lapkritis 2, 2008, 16:48
Naujas Narys

Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite mygtuką Pradėti ir pradziu "Naršyti"

Pamatysite visus vairuotojus, failus ir aplankus jūsų kompiuterio .. rasti failas (-ai) norite, nukopijuokite juos ir tada goto prietaisas norite įdėti juos ir įdėkite ..

Ar tai padeda?
Old Lapkritis 2, 2008, 17:53
Narys

Manau, taip. Many thanks,

MPenney
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
SATA Hard Drive Kopijavimas Thunda Drives & Removable Media 3 Lapkritis 11, 2009 16:33
Žaidimo Devs Kopijavimo Kiti žaidimai? ir Getting Away with It!? cheesepuff PC & konsolės Žaidimai 3 6 rugpjūtis 2009 23:12
Kaip pakeisti piktogramą failus?! Ne failų tipai arba aplankai Kiekvienoje atskiroje byloje. 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows "operacinės sistemos 1 26 liepa 2009 05:10
Is My Web dizainas Kopijavimo kt? icu222much Web Design, Hosting & SEO 7 23 liepa 2009 16:16
Sunkiųjų XP kopijavimo problemos Bob T Windows "operacinės sistemos 2 1 liepa 2009 02:38
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.