mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Kopē failu no sava datora

Reply

Thread Tools
Old 2 novembris, 2008, 16:23
Loceklis

Default Kopē failu no sava datora

Kā jūs kopēt programmu / programmatūru no sava datora un nosūta to memory stick?

Man bija puisis darbā darīt, man tas bija Adobe Flash player, es tikko dont zināt, kā viņš to darīja?

Many thanks.
Old 2 novembris, 2008, 16:48
New Member Group

Tiesības, noklikšķiniet uz pogas Sākt un goto "Explore"

Jūs ieraudzīsiet visu transportlīdzekļu vadītājiem, failus un mapes datorā .. atrast failu (s) vēlaties,, kopēt tos un pēc tam Goto ierīcei, kuru vēlaties ievietot tos un ielīmēt ..

Vai tas palīdz?
Old 2 novembris, 2008, 17:53
Loceklis

Es uzskatu, so. Many thanks,

MPenney
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
SATA Hard Drive Kopēšana Thunda Drives & Removable Media 3 11 novembris 2009 16:33
Spēle Devs Kopēšanas citas spēles? un Getting Away ar to!? cheesepuff PC & Console Gaming 3 6 augusts 2009 23:12
Kā nomainīt ikonas failu?! Nav Failu tipi vai mapes, Katrā atsevišķajā lietā. 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows Operating Systems 1 26 jūlijs 2009 05:10
Is My Web Design kopēšana uc? icu222much Web Dizains, Hosting & SEO 7 23 jūlijs 2009 16:16
Heavy Duty XP Kopēšana Problēmas Bob T Windows Operating Systems 2 1 jūlijs 2009 02:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.