![]() |
|
| |||
| |||
| Kā jūs kopēt programmu / programmatūru no sava datora un nosūta to memory stick? Man bija puisis darbā darīt, man tas bija Adobe Flash player, es tikko dont zināt, kā viņš to darīja? Many thanks. |
|
| |||
| |||
| Tiesības, noklikšķiniet uz pogas Sākt un goto "Explore" Jūs ieraudzīsiet visu transportlīdzekļu vadītājiem, failus un mapes datorā .. atrast failu (s) vēlaties,, kopēt tos un pēc tam Goto ierīcei, kuru vēlaties ievietot tos un ielīmēt .. Vai tas palīdz? |
|
| |||
| |||
| Es uzskatu, so. Many thanks, MPenney |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| SATA Hard Drive Kopēšana | Thunda | Drives & Removable Media | 3 | 11 novembris 2009 16:33 |
| Spēle Devs Kopēšanas citas spēles? un Getting Away ar to!? | cheesepuff | PC & Console Gaming | 3 | 6 augusts 2009 23:12 |
| Kā nomainīt ikonas failu?! Nav Failu tipi vai mapes, Katrā atsevišķajā lietā. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows Operating Systems | 1 | 26 jūlijs 2009 05:10 |
| Is My Web Design kopēšana uc? | icu222much | Web Dizains, Hosting & SEO | 7 | 23 jūlijs 2009 16:16 |
| Heavy Duty XP Kopēšana Problēmas | Bob T | Windows Operating Systems | 2 | 1 jūlijs 2009 02:38 |
| Thread Tools | |
| |