mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Copierea unui fişier de pe PC

Reply

Thread Tools
Old 2 noiembrie 2008, 16:23
Grupul de stat

Default Copierea unui fişier de pe PC

Cum a copia un program / software-ul de pe computerul dumneavoastră şi trimite-l la un memory stick?

Am avut un tip de la lucru o fac pentru mine a fost Adobe Flash Player; Am dont know cum el a făcut-o?

Multe mulţumiri.
Old 2 noiembrie 2008, 16:48
Noile state Group

Click dreapta pe butonul Start şi Goto "Explore"

Apoi veţi vedea toate driver-ele, fişierele şi folderele de pe computerul dumneavoastră .. găsi de fişier (e) pe care îl doriţi,, copiaţi-le şi apoi Mergi la aparatul pe care doriţi să le-a pus pe şi lipiţi ..

Are acest ajutor?
Old 2 noiembrie 2008, 17:53
Grupul de stat

Cred că da. Multe mulţumiri,

MPenney
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
SATA Hard Drive Copierea Thunda Drives & Removable Media 3 11 noiembrie 2009 16:33
Game Devs Copierea alte jocuri? Noţiuni de bază şi de Oaspeţi cu ea!? cheesepuff PC & Console Jocuri 3 6 august 2009 23:12
Cum se modifică icoane pentru Fişiere?! Nu tipuri de fişiere sau foldere, fiecare fişier. 4D (Fordy (Ford) Ollie Sisteme de operare Windows 1 26 iulie 2009 05:10
Mi-e Web Design Copierea alţii? icu222much Web Design, Gazduire & SEO 7 23 iulie 2009 16:16
Heavy Duty XP Copierea Probleme Bob T Sisteme de operare Windows 2 1 Iul 2009 02:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.