menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Kopírovanie súborov z počítača

Reply

Thread Tools
Old 2. novembra 2008, 16:23
Člen Skupina

Default Kopírovanie súborov z počítača

Ako si kópiu programu / softvér v počítači a odoslať ho na pamäťovú kartu?

Mal som chlap v práci to pre mňa bolo Adobe Flash Player; jsem dont know how to urobil?

Děkuji.
Old 2 novembra 2008, 16:48
Nový člen skupiny

Kliknite pravým tlačidlom myši na tlačidlo Štart a goto 'Objav'

Budete vidieť všetky vodiča, súborov a priečinkov v počítači .. nájsť súbor (y) chcete, kopírovať a potom goto prístroj, ktorý chcete obliekla a vložte ..

Znamená to pomôže?
Old 2 novembra 2008, 17:53
Člen Skupina

Myslím, že áno. Mnoho vďaky,

MPenney
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pevný disk SATA Kopírovanie Thund Drives & Removable Media 3 11. novembra 2009 16:33
Herné DEVS Kopírovanie Ostatné hry? a prípravné zahladí It!? cheesepuff PC a herné konzoly 3 6. augusta 2009 23:12
Ako zmeniť ikony pre súbory? Nie Typy súborov alebo zložiek, z ktorých každý jednotlivý spis. 4D (Ford (Ford) Ollie Operačné systémy Windows 1 26. júla 2009 05:10
Web Design je môj Kopírovanie ďalšie? icu222much Web Design, hosting & SEO 7 23. júla 2009 16:16
Ťažkých nákladných XP Kopírovanie Problémy Bob T Operačné systémy Windows 2 1. júla 2009 02:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.