![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako si kópiu programu / softvér v počítači a odoslať ho na pamäťovú kartu? Mal som chlap v práci to pre mňa bolo Adobe Flash Player; jsem dont know how to urobil? Děkuji. |
|
| |||
| |||
| Kliknite pravým tlačidlom myši na tlačidlo Štart a goto 'Objav' Budete vidieť všetky vodiča, súborov a priečinkov v počítači .. nájsť súbor (y) chcete, kopírovať a potom goto prístroj, ktorý chcete obliekla a vložte .. Znamená to pomôže? |
|
| |||
| |||
| Myslím, že áno. Mnoho vďaky, MPenney |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pevný disk SATA Kopírovanie | Thund | Drives & Removable Media | 3 | 11. novembra 2009 16:33 |
| Herné DEVS Kopírovanie Ostatné hry? a prípravné zahladí It!? | cheesepuff | PC a herné konzoly | 3 | 6. augusta 2009 23:12 |
| Ako zmeniť ikony pre súbory? Nie Typy súborov alebo zložiek, z ktorých každý jednotlivý spis. | 4D (Ford (Ford) Ollie | Operačné systémy Windows | 1 | 26. júla 2009 05:10 |
| Web Design je môj Kopírovanie ďalšie? | icu222much | Web Design, hosting & SEO | 7 | 23. júla 2009 16:16 |
| Ťažkých nákladných XP Kopírovanie Problémy | Bob T | Operačné systémy Windows | 2 | 1. júla 2009 02:38 |
| Thread Tools | |
| |