az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Kopyalama PC'nizden dosya

Reply

Konu Araçları
Old 2 Kasım 2008, 16:23
Üye Grubu

Default Kopyalama PC'nizden dosya

Nasıl bir program kopyalarım / yazılım bilgisayarınızdan ve Memory Stick gönderir?

İşe bir adam vardı benim için Adobe Flash Player bunu yapmak; Sadece dont nasıl yaptığını biliyor musun?

Çok teşekkürler.
Old 2 Kasım 2008, 16:48
Yeni Üye Grubu

Başlat düğmesini ve goto 'sağ tıklayın Keşfedin'

Daha sonra bilgisayarınızı .. tüm sürücüleri, dosyaları ve klasörleri göreceksiniz olan (lar) size, istediğiniz ve onları kopya üzerinde yapıştırın .. onları koymak istediğiniz cihaza goto dosyayı bulmak

Bu yardımcı olur mu?
Old 2 Kasım 2008, 17:53
Üye Grubu

Sanırım. Many thanks,

MPenney
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
SATA sabit disk kopyalama Thunda Sürücüler ve Taşınabilir Medya 3 11 Kasım 2009 16:33
Oyun Devs kopyalama Diğer Oyunlar? ve Başlarken Away It ile? cheesepuff PC & Oyun Konsolu 3 6 Ağustos 2009 23:12
Nasıl Dosyaları için simgeler to Change? Dosya Türleri veya Klasörler'i, her bir dosya. 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows İşletim Sistemleri 1 26. Temmuz 2009 05:10
Web Tasarım kopyalama Diğerleri mi? icu222much Web Tasarım, Hosting ve SEO 7 23. Temmuz 2009 16:16
Ağır XP Kopyalama Sorunları Bob T Windows İşletim Sistemleri 2 1. Temmuz 2009 02:38
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından