![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз забелязах, бях с 100% от нея, така и отиде в диспечера на задачите proses раздел и видях, че това, което е използвал това беше най-winlogon.exe е безопасно да прекратите това? това е един часа СИСТЕМА
| |||
| |||
| не. Колко RAM имаш? Какви основни имате ли? Какво OS, който използвате? |
|
| |||
| |||
| Intel p4 3ghz 1GB овен XP SP2 сега тя е с около 78 подобни чрез моите 95 CPU охладител трябва да бъде много добре, ако тя работи като това за подобен 7hrs |
|
| |||
| |||
| Тя е твърде висока. Едно трябва да се бездейства CPU <15%. Имате ли възможност hyperthreading? Сигурни ли сте, че werent вървят нещо във фонов режим? (BTW не че не е безопасно да приключа с това.) Сигурен ли си, че на процесора е наистина с толкова много? Тя може да се, че сте в много програми, които стартиране на компютъра. |
|
| |||
| |||
| и след рестартиране и работа с програми като 3-15 |
|
| |||
| |||
| Изтриване winlogon.exe и няма да влезете в системата ви. Отиди на Start> Run> въведете services.msc и натиснете въведете> изключете всички undeeded услуги (Забележка не можете да изключите системата услуги тук, затова не се притеснявайте). Имате ли Ad-Aware 2007 инсталирани? Почит Джейсън |
|
| |||
| |||
| Аз забелязах, случва доста често. А винаги спира да го рестартирате. Явно все още има бъгове в Windoze OS, който причинява тези програми система за заключване нагоре от време на време.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| CPU Отнасяне на 94% без програма Runnings | mpenney | Процесори, дънни платки & RAM | 14 | 5-ти ноември 2009 г. 14:09 |
| Натоварването на процесора при 100%: ( | Grand | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 1-во Юни 2009 16:38 |
| Мога Dead Батерия Щото 100% натоварването на процесора? | m8tey | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 17 април 2009 16:44 |
| 98% CPU за ползване? - P4 3Ghz HT | PhilipM1 | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 7 април 2009 14:14 |
| CPU използването 100% | nightwolf Боб | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 3 януари 2008 06:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |