![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všiml jsem si, já byla s použitím 100%, tak jsem šel do správce úloh proses kartu a viděl, že to, co bylo jeho použití bylo nejvíce winlogon.exe je bezpečné ukončení tohoto? to je jedno SYSTÉM
| |||
| |||
| ne. Kolik RAM máte? jaké jádro máte? jaký operační systém používáte? |
|
| |||
| |||
| Intel P4 3GHz 1GB ram xp sp2 nyní využívá kolem 78 až 95 jako my cpu chladič musí být velmi dobrý, pokud je spuštěna takhle jako 7hrs |
|
| |||
| |||
| To je příliš vysoká. Nečinnosti procesoru by měla být <15%. Máte povoleno hyperthreading? Jste si jisti, werent běží něco v pozadí? (btw není to není bezpečné ji ukončit.) Jste si jisti, cpu opravdu používat tolik? Je možné, že budete muset mnoho programů, které se při spuštění počítače. |
|
| |||
| |||
| i po restartu a používat programy jako 3-15 |
|
| |||
| |||
| Smazat winlogon.exe a nebudete při přihlašování k systému. Přejít na Start> Spustit> zadejte services.msc a stiskněte klávesu ENTER> zakažte undeeded služby (Všimněte si, nemůže zakázat systémové služby tady, takže se nemusíte starat). Máte Ad-Aware 2007 dosadit? Jde Jason |
|
| |||
| |||
| Všiml jsem si, to stalo dost často. Restart vždy zastaví ho. Myslím, že tam jsou stále chyby v Windoze OS, který způsobuje tyto programy systému zamknout příležitostně.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Využití procesoru na 94%, přičemž žádné Program Runnings | mpenney | Procesory, základní desky & RAM | 14 | 5.listopadu 2009 14:09 |
| CPU na 100%: ( | grand | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 1. červen 2009 16:38 |
| Mrtvá baterie mohou způsobit 100% CPU? | m8tey | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 17. duben 2009 16:44 |
| 98% CPU? - P4 3Ghz HT | PhilipM1 | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 7. dubna 2009 14:14 |
| CPU 100% | nightwolf bob | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 3. ledna 2008 06:32 |
| Thread Nástroje | |
| |