μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Χρήση της CPU;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 13:25
Banned Ομάδα

Παρατήρησα ότι ήμουν με τη χρήση 100% του σχετικού Πήγα στο έργο του διαχειριστή proses καρτέλα και είδα ότι αυτό που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ήταν Winlogon.exe είναι ασφαλές να βγουν από αυτό; Αυτό είναι το σύστημα ενός

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 14:59
Μέλος Ομάδα

δεν. Πόση μνήμη RAM έχετε; βασικές τι έχετε; τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε;
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 18:58
Banned Ομάδα

Intel P4 3GHz 1GB RAM XP SP2 χρησιμοποιώντας τώρα είναι περίπου 78 με 95 όπως μου cpu cooler πρέπει να είναι πολύ καλό, εάν βρίσκεται σε λειτουργία όπως αυτή των ομοειδών 7hrs
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 21:04
Μέλος Ομάδα

Είναι τρόπο υπερβολικά υψηλό. Μια αδρανής CPU θα πρέπει να είναι <15%. Έχετε τη δυνατότητα hyperthreading; Είστε σίγουρος ότι werent τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο;
(BTW δεν δεν είναι ασφαλές να το τελειώσω.)
Είστε σίγουροι ότι η χρήση cpu ήταν πραγματικά πολύ; Θα μπορούσε να είναι ότι έχετε σε πολλά προγράμματα που με την εκκίνηση του υπολογιστή.
Old 29 Ιανουαρίου 2008, 19:22
Banned Ομάδα

καλά μετά από μια επανεκκίνηση και χρησιμοποιώντας προγράμματα όπως το 3-15
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 05:12
Banned Ομάδα

Διαγραφή Winlogon.exe και δεν θα έχετε τη σύνδεσή σας με το σύστημα.

Πηγαίνετε στο Έναρξη> Run> πληκτρολογήστε services.msc και στη συνέχεια πατήστε enter> απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε undeeded υπηρεσίες (σημ. δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε υπηρεσίες συστήματος εδώ, οπότε μην ανησυχείτε).

Έχετε Ad-Aware 2007 που είναι εγκατεστημένο;

Regards Jason
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 05:19
Ομάδα Δωρητών

Παρατήρησα αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά. Μια επανεκκίνηση πάντα σταματάει αυτό.

Μάλλον εξακολουθούν να υπάρχουν σφάλματα στα Windoze OS συστήματος που προκαλεί αυτά τα προγράμματα να κλειδώνει μέχρι περιστασιακά.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.