![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I primjetio sam bio koristeći 100% tako sam otišao na zadaća voditelj proses karticu i vidjela da je ono što ga najviše koriste Winlogon.exe bio siguran da je to kraj ovo? to je jedan SUSTAV
| |||
| |||
| ne. Koliko RAM-a imate? core što imate? što su OS koristite? |
|
| |||
| |||
| Intel P4 3ghz 1GB ram xp sp2 sada se koriste kao i oko 78 do 95 mojih CPU hladnjak mora biti jako dobar ako se izvodi kao što je ovaj kao za 7hrs |
|
| |||
| |||
| To je način previsoka. An neprisutan CPU treba biti <15%. Da li ste omogućili hyperthreading? Jeste li sigurni da werent trčanje išta u pozadini? (btw no nije sigurno da je kraj.) Jeste li sigurni CPU je stvarno puno da se koristi? Moglo bi se da ste na mnoge programe koji pokretanju s računalom. |
|
| |||
| |||
| ali nakon ponovnog pokretanja i korištenja programa kao 3-15 |
|
| |||
| |||
| Izbriši Winlogon.exe i nećete se prijavite na svoj sustav. Idi na Start> Run> upišite services.msc i pritisnite ENTER> onesposobiti bilo koju undeeded usluge (Primjetite da ne možete onesposobiti sistem usluge ovdje, tako da ne brinite). Imate li Ad-Aware 2007 instalirana? Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Ja sam primjetio ovo dogodilo prilično često. A restart uvijek zaustavlja ga. Valjda još uvijek postoje bugovi u Windoze OS koji uzrokuje ove programe sustava za zaključavanje se povremeno.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| CPU Usage at 94% With No Program postrojenjima | mpenney | CPU, Matične ploče i RAM | 14 | 5. studeni 2009 14:09 |
| Uporabu procesora na 100%: ( | Grand | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 1. lipnja 2009 16:38 |
| Dead Can Cause Baterija CPU Usage 100%? | m8tey | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 17. travanj 2009 16:44 |
| 98% CPU Usage? - P4 HT 3Ghz | PhilipM1 | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 7. travanj 2009 14:14 |
| 100% CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA običaj | nightwolf bob | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 3. siječanj 2008 06:32 |
| Thread Tools | |
| |