![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Észrevettem én segítségével 100%-a úgy jártam a Feladatkezelőből proses lapot, és látta, hogy mit használ ez a legtöbb volt winlogon.exe ez biztos, hogy vessen véget e? ez az a rendszer, egy
| |||
| |||
| nem. Mennyi RAM van? mag, mi van? OS mit használ? |
|
| |||
| |||
| Intel P4 3GHz 1GB RAM XP SP2 most is használja, mint 78 a 95 CPU-én hűvösebb legyen nagyon jó, ha úgy fut, mint ez, mint 7hrs |
|
| |||
| |||
| Nem túl magas. Alapjárati CPU kell <15%. Van engedélyezve hyperthreading? Biztos benne, hogy semmi werent fut a háttérben? (btw nem ez nem biztos, hogy vége.) Biztos benne, hogy a cpu volt használva, hogy sok? Lehet, hogy még számos programot, amely induláskor a számítógép. |
|
| |||
| |||
| újraindítás után is, és segítségével a programok, mint 3-15 |
|
| |||
| |||
| Töröl winlogon.exe és nem lesz naplózást a rendszer. Menj a Start> Futtatás> írja be a services.msc, majd nyomja meg az ENTER> kikapcsolni a undeeded szolgáltatások (Megjegyzés: nem tudja letiltani rendszerszolgáltatásokat itt, ne aggódj.) Van Ad-Aware 2007 telepítve? Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Én is észrevettem, ez megvalósuljon, nagyon gyakran. Újraindítás mindig megállítja. Azt hiszem, még mindig vannak hibák az Windoze operációs rendszert, ami miatt ezek a programok bezár alkalmanként.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| CPU használat 94%-With No Program Runnings | mpenney | Processzorok, alaplapok és RAM | 14 | November 5, 2009 14:09 |
| CPU 100%-ban: ( | grand | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 1. június 2009 16:38 |
| Dead Can Battery Mert 100%-os CPU használat? | m8tey | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 17. április 2009 16:44 |
| 98% CPU használat? - P4 3GHz HT | PhilipM1 | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | 7. április 2009 14:14 |
| CPU 100% | nightwolf bob | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 3. január 2008 06:32 |
| Téma eszközök | |
| |