![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שמתי לב שאני משתמש ב 100% מזה אז הלכתי אל מנהל המשימות proses הכרטיסייה וראיתי מה זה היה להשתמש בו ביותר היה Winlogon.exe זה בטוח לסיים את זה? זוהי מערכת אחת
| |||
| |||
| לא. כמה זיכרון RAM יש לך? מה יש לך הליבה? איזה מערכת הפעלה אתה משתמש? |
|
| |||
| |||
| Intel P4 3ghz 1GB ראם XP SP2 עכשיו הוא משתמש בערך כמו 78 עד 95 CPU Cooler שלי חייב להיות טוב אם הוא פועל כמו זה כמו 7hrs |
|
| |||
| |||
| זה יותר מדי גבוה. לפהות של CPU אמור להיות <15%. האם מופעל hyperthreading? האם אתה בטוח שאתה werent מפעיל משהו ברקע? (btw לא זה לא בטוח שזה הסוף.) האם את / ה בטוח / ה CPU היה באמת משתמש כל כך הרבה? זה יכול להיות שאתה צריך הרבה תוכניות עם הפעלת המחשב. |
|
| |||
| |||
| גם לאחר הפעלה מחדש ושימוש בתוכניות כמו 3-15 |
|
| |||
| |||
| מחק Winlogon.exe ואתה לא תהיה כניסה למערכת שלך. עבור אל התחל> הפעלה> הקלד services.msc ולאחר מכן הקש ENTER> להשבית את כל שירותי undeeded (הערה לא תוכל להשבית את שירותי מערכת כאן, אז אל תדאגו). האם יש לכם מודעות מודעים 2007 מותקן? בברכה ג 'ייסון |
|
| |||
| |||
| יש לי לב זה קורה לעיתים קרובות למדי. הפעלה מחדש תמיד מפסיק את זה. אני מניח שיש עדיין באגים של מערכת ההפעלה Windoze שגורמת אלה מערכת תוכניות לסגור מדי פעם.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מעבד שימוש ב% 94 עם תוכנית לא Runnings | mpenney | CPUs, Motherboards & RAM | 14 | 5 נובמבר 2009 14:09 |
| השימוש ב-CPU 100%: ( | Grand | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | ב -1 יוני 2009 16:38 |
| האם המלח סוללת כי השימוש ב 100% CPU? | m8tey | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | -17 לאפריל 2009 16:44 |
| 98% CPU השימוש? - P4 3Ghz מחצית | PhilipM1 | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 7 אפריל 2009 14:14 |
| CPU usage 100% | בוב nightwolf | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 3rd ינואר 2008 06:32 |
| שרשרת כלים | |
| |