![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš pastebėjau, aš naudoju 100% jis to nuėjau į Task Manager proses skirtuką ir pamatė, kad tai, kas jį naudoti labiausiai buvo winlogon.exe tai saugu pabaiga tai? tai yra sistema, vienas
| |||
| |||
| ne. Kiek RAM tu turi? Kokie pagrindiniai turite? Kokia OS naudojate? |
|
| |||
| |||
| Intel P4 3GHz 1GB RAM XP SP2, dabar jis naudoja apie 78, kaip per 95 mano CPU aušintuvas, turi būti labai gerai, jeigu jis veikia kaip šio pavyzdžiui, 7 val |
|
| |||
| |||
| Tai taip pat didelis. Idle CPU turi būti <15%. Ar jūs aktyviai Hyper? Ar esi tikras werent veikia nieko fono? (beje ne tai nėra saugu tikslu). Ar tikrai CPU buvo tikrai naudojant, kad daug? Tai gali būti, kad turite daug programų, kurios startup su kompiuteriu. |
|
| |||
| |||
| ir po to paleisti ir naudojantis programomis, pavyzdžiui, 3-15 |
|
| |||
| |||
| Ištrinti winlogon.exe ir jums nebus prisijungti prie sistemos. Pereiti į start> run> įrašykite services.msc, tada paspauskite ENTER> išjungti bet undeeded paslaugos (Pastaba: jūs negalite išjungti sistemos paslaugomis čia, taigi nesijaudinkite). Ar turite Ad-Aware 2007 įdiegti? Dėl Jason |
|
| |||
| |||
| Aš pastebėjau, kad tai vyksta gana dažnai. Restart visada sustoja ji. Manau vis dar yra klaidų Windoze OS, kuri sukelia šių sistemų programų užrakinti retkarčiais.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| CPU Usage bent 94% Su nė viena programa Runnings | mpenney | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 14 | 5 lapkritis, 2009 14:09 |
| CPU naudojimas ne 100%: ( | Grand | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 1 birželis 2009 16:38 |
| Ar Dead Baterijos Priežastis 100% CPU naudojimas? | m8tey | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Balandis 17, 2009 16:44 |
| 98% CPU naudojimas? - P4 3GHz HT | PhilipM1 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | 7 balandis 2009 14:14 |
| CPU naudojimas 100% | nightwolf Bob | Virus, Spyware & Security | 1 | 3 sausis 2008 06:32 |
| Temos įrankiai | |
| |