![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| es pamanīju i bija ar 100% no tā, tāpēc es devos uz Task Manager proses tab un redzēju, ka tas, kas bija, izmantojot tā visvairāk bija winlogon.exe ir droši izbeigtu šo? tā ir sistēma Viens
| |||
| |||
| nē. Cik daudz RAM jums ir? ko pamatā jums ir? kāda OS jūs lietojat? |
|
| |||
| |||
| Intel P4 3GHz 1GB RAM XP SP2, tagad tas tiek izmantots apmēram tāpat 78 līdz 95 mana cpu dzesētāju ir jābūt ļoti labi, ja tas darbojas kā šis piemēram 7hrs |
|
| |||
| |||
| Tas ir pārāk augsts. Idle CPU ir <15%. Vai esat iespējots hyperthreading? Vai esat pārliecināts, ka werent darbojas kaut ko fonā? (btw nav tas nav droši izbeigt.) Vai esat pārliecināts, ka cpu bija tiešām, izmantojot šo daudz? Tā varētu būt, ka jums ir daudz programmas, palaišanas ar datoru. |
|
| |||
| |||
| arī pēc restart un izmantojot programmas, piemēram, 3-15 |
|
| |||
| |||
| Dzēst winlogon.exe un jums nebūs piesakoties uz jūsu sistēmas. Doties uz Start> Run> type services.msc un nospiediet ENTER> atslēgt jebkurā undeeded pakalpojumi (Piezīme nevar atslēgt sistēmu pakalpojumu šeit, tāpēc nav jāuztraucas). Vai jums ir ad-aware 2.007 instalēta? Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Es esmu ievērojis, tas notiktu diezgan bieži. Restart vienmēr apstājas tā. I guess joprojām ir bugs Windoze OS, kas izraisa šīs sistēmas programmām ieslodzīt neregulāri.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |