![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zauważyłem, byłem przy użyciu 100% tak i poszedł do Menedżera zadań proses kartę i zobaczył, że to, co było jej najbardziej był winlogon.exe jest bezpieczny do końca tego? Jest to jeden SYSTEM
| |||
| |||
| nie. Ile pamięci RAM masz? podstawowych, co masz? co OS używasz? |
|
| |||
| |||
| Intel P4 3ghz 1GB RAM XP SP2 teraz korzysta około 78 do 95 jak mój cpu chłodnica musi być bardzo dobry, jeśli jest uruchomiony w ten sposób do jak 7hrs |
|
| |||
| |||
| To jest zbyt wysoka. W bezczynności procesora powinna być <15%. Czy aktywne hyperthreading? Czy na pewno można coś werent uruchomiony w tle? (btw nie nie jest to do końca bezpieczne.) Czy jesteś pewien, że procesor przy użyciu tego było naprawdę dużo? Możliwe, że masz wiele programów, które starcie z komputerem. |
|
| |||
| |||
| po restarcie i korzystania z programów takich jak 3-15 |
|
| |||
| |||
| Usuń winlogon.exe i nie będzie zalogowanie się do systemu. Idź do Start> Uruchom> wpisz services.msc, a następnie naciśnij enter> wyłącz wszystkie undeeded usług (Uwaga: nie można wyłączyć systemu usług tutaj, więc nie martw się). Czy masz Ad-Aware 2007 zainstalowana? Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Mam zauważyłem tego zdarzają się dość często. A restart zawsze zatrzyma go. Myślę, że nadal istnieją błędy w OS Windoze powoduje, że te programy do systemu blokuje się sporadycznie.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |