![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všimol som si, bol som s použitím 100% z nich tak jsem šel do Správca úloh proses kartu a videl, že to, čo bolo jeho používanie bolo najviac Winlogon.exe je to bezpečné, aby ukončila túto? to je jedno SYSTÉM
| |||
| |||
| ne. Koľko RAM máte? aké jadro máte? aký OS používate? |
|
| |||
| |||
| Intel P4 3GHz 1gb ram xp sp2 teraz ho používa približne 78 až 95, ako môj CPU chladiča musí byť veľmi dobré, ak je spustená ako je to, ako 7hrs |
|
| |||
| |||
| Je príliš vysoký. Voľnobehu procesora by mala byť <15%. Máte zapnuté hyperthreading? Ste si istí, že nič werent beží na pozadí? (btw nie je to nie je bezpečné ho ukončiť.) Ste si istí, že procesor bol fakt, že používate moc? Je možné, že budete musieť veľa programov, ktoré sa štarte počítača. |
|
| |||
| |||
| aj po reštarte a pomocou programov ako 3-15 |
|
| |||
| |||
| Zmazať Winlogon.exe a nebudete prihlásení do systému. Prejsť na Štart> Spustiť> zadajte príkaz services.msc a potom stlačte kláves Enter> zakázať akékoľvek undeeded služby (Poznámka nemôžete zakázať systémové služby tu, takže sa nemusíte starať). Máte ad-aware 2007 inštalovaný? Ide Jason |
|
| |||
| |||
| Všiml jsem to stalo docela často. A vždy znova sa zastaví. Myslím, že tam sú stále chyby v windoze OS, že príčiny týchto systém programov orámovanie príležitostne.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |