![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И приметио сам био помоћу 100% тако сам отишао на задатак водитељ просес картицу и видјела да је оно што га највише користе Уинлогон.ексе био сигуран да је то крај ово? то је један СИСТЕМ
| |||
| |||
| не. Колико РАМ-а имате? цоре што имате? што су ОС користите? |
|
| |||
| |||
| Интел П4 3гхз 1ГБ рам ксп сп2 сада се користе као и око 78 до 95 мојих ЦПУ хладњак мора бити јако добар ако се изводи као што је овај као за 7хрс |
|
| |||
| |||
| То је начин превисока. Ан неприсутан ЦПУ треба бити <15%. Да ли сте омогућили хыпертхреадинг? Јесте ли сигурни да уерент трчање било што у позадини? (бту но није сигурно да је крај.) Јесте ли сигурни ЦПУ је стварно пуно да се користи? Могло би се да сте на многе програме који покретању са рачунаром. |
|
| |||
| |||
| али након поновног покретања и коришћења програма као 3-15 |
|
| |||
| |||
| Избриши Уинлогон.ексе и нећете се пријавите на свој систем. Иди на Старт> Рун> укуцајте сервицес.мсц и притисните ЕНТЕР> онемогућити било коју ундеедед услуге (Напомињемо да не можете онемогућити систем услуге овде, тако да не брините). Имате ли Ад-Ауаре 2007 инсталирана? Регардс Јасон |
|
| |||
| |||
| Ја сам приметио ово догодило прилично често. А рестарт увек зауставља га. Ваљда још увек постоје бугова у Уиндозе ОС који узрокује ове програме система за закључавање се повремено.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Искориштеност процесора на 94% без програма Руннингс | мпеннеы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 14 | 5. новембар 2009 14:09 |
| Употребу процесора на 100%: ( | Гранд | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 1. јуна 2009 16:38 |
| Деад Цан цаусе Батерија ЦПУ Усаге 100%? | м8теы | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 17 април 2009 16:44 |
| 98% ЦПУ Усаге? - П4 ХТ 3Гхз | ПхилипМ1 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 7 април 2009 14:14 |
| 100% ЦЕНТРАЛНА ПРОЦЕСОРСКА ЈЕДИНИЦА обичај | нигхтуолф боб | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 3 јануар 2008 06:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |