![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я помітив, що я використовую 100% так, щоб я пішов до диспетчера завдань, вкладка proses і побачив, що те, що використовувати його було winlogon.exe найбільш безпечно чи це кінець? Це система, одна
| |||
| |||
| немає. Скільки пам'яті у вас є? Які основні у вас є? якою ОС ви використовуєте? |
|
| |||
| |||
| XP Intel P4 3GHz 1GB RAM SP2 тепер він використовує близько 78, як через 95 кулер моя має бути дуже хорошим, якщо воно працює так, як на 7 год |
|
| |||
| |||
| Це занадто високо. Простою процесор має бути <15%. Включили Чи ви HyperThreading? Ви впевнені, що нічого werent працює у фоновому режимі? (до речі немає, не варто довести до кінця.) Ви впевнені, що процесор дійсно використання цього багато? Може бути, у вас багато програм, які під час запуску комп'ютера. |
|
| |||
| |||
| а після перезавантаження і використання таких програм, як 3-15 |
|
| |||
| |||
| Видалити Winlogon.exe і ви не будете входити у вашу систему. Перейти на Пуск> Виконати> введіть команду services.msc та натисніть клавішу ENTER> Заборонити будь-які undeeded послугами (Зверніть увагу, ви не можете відключити системні служби тут, так що не хвилюйтеся). У вас є Ad-Aware 2007 встановлений? Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Я помітив це відбудеться досить часто. Перезавантажити завжди зупиняє його. Я думаю, є ще помилки в Windoze ОС, що причини ці системні програми замкнути зрідка.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |