![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета: Дали някой знае лесен начин за изтриване на файлове, които вече са били изтрити с Windows или свободен програма? Само съм известна за известно време, че сега, когато изтриете даден файл или папка, той isn't действително заличава, ключовите или файл с пътя, се заличава и се съхранява в това, което е известно като неизползваните сектор ако аз съм прав. ![]() Аз havnt наистина е притеснявана за това, преди да downloadeda програма за възстановяване на файлове, да забележи многото хиляди файлове, които са били изтрити, които могат да бъдат възстановени. Просто от съображения за сигурност, кажи ми се искаше да ми продаде твърдия диск или да спрете други хора, на лични вещи и възстановяване на важни файлове, има ли начин да изтрия напълно изтрити файлове без избелване на целия диск, включително и прозорци? Много отколкото на всеки, който може да помогне! |
|
| |||
| |||
| Може би трябва да го изтри. Което може цена около £ 2,50 Все пак вие искате да запазите прозорци. Ummm, не сте сигурни дали стопанството на смени, докато изтриване, не това. Umm, ще наглеждайте за теб. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да не сте сигурни какво Emry е, но там е софтуер, който прави това.
| |||
| |||
| Беше на около Getting Hard-диск изтри. Е в работата, докато пишете, че, така мозъка е мъртъв. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изтрита температура файлове - Не може да се свържете към интернет | Nalrune | Windows операционни системи | 0 | 10 Юни 2009 05:12 |
| Случайно изтрити Soundmax от Добавяне / изтриване на програми | deryck младите | Мултимедия & Codecs | 1 | 31 май 2009 г. 10:54 |
| А Vista програма за изтриване на изтрити? | Haun | Общи Софтуер Чат | 3 | 21 Jan 2009 12:32 |
| Изтрити файлове | CodeFreakC | Windows операционни системи | 2 | 31 Юли 2008 08:59 |
| Може ли някой ръководство ми как мога да се възстановят някои от моите изтрити файлове. | jackson12 | Windows операционни системи | 2 | 17 май 2007 г. 02:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |