![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci: Ví někdo jednoduchý způsob, jak odstranit soubory, které již byly vypouští pomocí oken nebo volný program? Jen jsem musel vědět, na chvíli, že teď, když jste odstranit soubor nebo složku je isnt skutečně zrušen, klíč, nebo cesta k souboru se zrušuje a jeho uložen v co je známé jako nevyužité sektor, jestli jsem pravdu. ![]() I havnt opravdu bylo obtěžoval o tomto před i downloadeda soubor program obnovy, pozoruji na mnoha tisíci soubory, které byly smazány, že může být také využit. Jen z bezpečnostních důvodů, že jsem chtěl prodat moje pevný disk, nebo přestat ostatním lidem zotavujete osobních a důležitých souborů, existuje způsob, jak odstranit smazané soubory bez zcela bělení celý disk, včetně oken? Mnoho děkujem všem, kdo může pomoci! |
|
| |||
| |||
| Ty by bylo potřeba získat vymazán. Které stojí přibližně 2,50 liber Avšak chcete zachovat oken. Ummm, nejsou jisti, zda hospodářství posun, zatímco mazání to. Umm, bude hlídat pro vás. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Určitě to není to, co je na Emry asi ale je, že tento software.
| |||
| |||
| Byla, jak dostat na hard-disk vymazán. Byl v práci, při psaní, že, takže mozek byl mrtvý. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vypouští se temp soubory - Nelze se připojit k internetu | Nalrune | Operační systémy Windows | 0 | 10. červen 2009 05:12 |
| Náhodném vypouští Soundmax z přidat / odstranit programy | deryck mladé | Multimedia & Kodeky | 1 | 31. května 2009 10:54 |
| A Vista programu Odstranit smazané? | Haun | Obecné Software Chat | 3 | 21. ledna 2009 12:32 |
| Smazaných souborů | CodeFreakC | Operační systémy Windows | 2 | 31. Červenec 2008 08:59 |
| Může mi někdo průvodce jak mohu obnovit některé z mých smazané soubory. | jackson12 | Operační systémy Windows | 2 | 17. května 2007 02:21 |
| Thread Nástroje | |
| |