μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Διαγράψτε αρχεία που έχουν διαγραφεί;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18η Ιουν. 2008, 07:47
Μέλος Ομάδα

Default Διαγράψτε αρχεία που έχουν διαγραφεί;

Γεια σου ρε παιδιά:

Ξέρει κανείς έναν απλό τρόπο για να διαγράψετε τα αρχεία που έχουν ήδη διαγραφεί ή παράθυρα, χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν πρόγραμμα;

Μόνο? Έχω γνωστό για λίγο τώρα ότι όταν διαγράφετε ένα αρχείο ή φάκελο αυτό isn't πράγματι διαγράφεται, η βασική διαδρομή αρχείου ή διαγράφεται και τα αποθηκευμένα σε αυτό που είναι γνωστό ως αχρησιμοποίητο τομέα, αν έχω δίκιο.
I havnt πραγματικά τον κόπο για αυτό το αρχείο πριν i downloadeda πρόγραμμα ανάκτησης, διαπιστώνουν οι πολλές χιλιάδες αρχεία που έχουν διαγραφεί ότι μπορεί επίσης να ανακτηθούν.

Απλά για λόγους ασφαλείας, ας πούμε ήθελα να μου πουλήσουν σκληρό δίσκο ή να σταματήσει άλλα άτομα προσωπικό και την ανάκτηση σημαντικών αρχείων, υπάρχει τρόπος για να διαγράψετε αρχεία που έχουν διαγραφεί εντελώς λεύκανση, χωρίς το σύνολο της οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων των παραθύρων;

Πολλοί thanx σε όποιον μπορεί να βοηθήσει!
Old 18η Ιουν. 2008, 08:05
Ομάδα Δωρητών

Θα πρέπει να φροντίσουμε να σκουπίζεται. Ποια μπορεί να κοστίσει περίπου £ 2.50
Ωστόσο που θέλετε να κρατήσετε τα παράθυρα. Ummm, δεν βέβαιος εάν κατέχουν μετατόπιση κατά τη διαγραφή, το κάνει αυτό. Umm, θα συνεχίσει να παρακολουθεί για σας.
Old 21 Ιουν 2008, 02:29
Διαχειριστής Ομάδα

Δεν είστε σίγουροι για το τι είναι για Emry περίπου, αλλά υπάρχει το λογισμικό που το κάνει αυτό.

Σκέψου Ccleaner κάνει και είναι δωρεάν, κάνετε μια αναζήτηση εδώ αυτό έχει συζητηθεί στο παρελθόν.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 Ιουν 2008, 06:29
Ομάδα Δωρητών

Ήταν σχετικά με τη λήψη σχετικά με σκληρό δίσκο σκουπίζονται.

Ήταν κατά την πληκτρολόγηση στο έργο αυτό, τόσο του εγκεφάλου ήταν νεκρός.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Διαγράφεται temp αρχεία - Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο internet Nalrune Λειτουργικά συστήματα Windows 0 10 Ιουν 2009 05:12
Διαγραφεί από λάθος Soundmax προσθήκη / διαγραφή προγραμμάτων deryck μικρά Multimedia & Codecs 1 31 Μαΐου 2009 10:54
Ένα πρόγραμμα Vista να διαγραφεί η Διαγραμμένο; Haun Γενικά Λογισμικό Chat 3 21 Ιαν 2009 12:32
Διαγράφεται αρχεία CodeFreakC Λειτουργικά συστήματα Windows 2 31 Ιουλ 2008 08:59
Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται. jackson12 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 17η Μαΐου 2007 02:21
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.