![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά: Ξέρει κανείς έναν απλό τρόπο για να διαγράψετε τα αρχεία που έχουν ήδη διαγραφεί ή παράθυρα, χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν πρόγραμμα; Μόνο? Έχω γνωστό για λίγο τώρα ότι όταν διαγράφετε ένα αρχείο ή φάκελο αυτό isn't πράγματι διαγράφεται, η βασική διαδρομή αρχείου ή διαγράφεται και τα αποθηκευμένα σε αυτό που είναι γνωστό ως αχρησιμοποίητο τομέα, αν έχω δίκιο. ![]() I havnt πραγματικά τον κόπο για αυτό το αρχείο πριν i downloadeda πρόγραμμα ανάκτησης, διαπιστώνουν οι πολλές χιλιάδες αρχεία που έχουν διαγραφεί ότι μπορεί επίσης να ανακτηθούν. Απλά για λόγους ασφαλείας, ας πούμε ήθελα να μου πουλήσουν σκληρό δίσκο ή να σταματήσει άλλα άτομα προσωπικό και την ανάκτηση σημαντικών αρχείων, υπάρχει τρόπος για να διαγράψετε αρχεία που έχουν διαγραφεί εντελώς λεύκανση, χωρίς το σύνολο της οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων των παραθύρων; Πολλοί thanx σε όποιον μπορεί να βοηθήσει! |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να φροντίσουμε να σκουπίζεται. Ποια μπορεί να κοστίσει περίπου £ 2.50 Ωστόσο που θέλετε να κρατήσετε τα παράθυρα. Ummm, δεν βέβαιος εάν κατέχουν μετατόπιση κατά τη διαγραφή, το κάνει αυτό. Umm, θα συνεχίσει να παρακολουθεί για σας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είστε σίγουροι για το τι είναι για Emry περίπου, αλλά υπάρχει το λογισμικό που το κάνει αυτό.
| |||
| |||
| Ήταν σχετικά με τη λήψη σχετικά με σκληρό δίσκο σκουπίζονται. Ήταν κατά την πληκτρολόγηση στο έργο αυτό, τόσο του εγκεφάλου ήταν νεκρός. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διαγράφεται temp αρχεία - Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο internet | Nalrune | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 10 Ιουν 2009 05:12 |
| Διαγραφεί από λάθος Soundmax προσθήκη / διαγραφή προγραμμάτων | deryck μικρά | Multimedia & Codecs | 1 | 31 Μαΐου 2009 10:54 |
| Ένα πρόγραμμα Vista να διαγραφεί η Διαγραμμένο; | Haun | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 21 Ιαν 2009 12:32 |
| Διαγράφεται αρχεία | CodeFreakC | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 31 Ιουλ 2008 08:59 |
| Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται. | jackson12 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 17η Μαΐου 2007 02:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |