manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Izbriši izbrisanih datoteka?

Reply

Thread Tools
Old 18. lipnja 2008, 07:47
Member Group

Default Izbriši izbrisanih datoteka?

Hej momci:

Se bilo tko znati jednostavan način za brisanje datoteka koje su već izbrisane pomoću prozora ili besplatni program?

Samo, poznata sam neko vrijeme da sada kada izbrisati datoteku ili mapu to zapravo nije obrisan, ključ ili datoteku put se briše i njegove pohranjena u ono što je poznato kao sektor neiskorišteni Ako sam u pravu.
Ja havnt stvarno smeta o tome prije nego što sam downloadeda oporavak datoteke programa, primjećujući tisuće datoteka koje su obrisane da se može oporaviti.

Dovoljno je iz sigurnosnih razloga, recimo da sam željela prodati moj tvrdi disk ili drugi ljudi prestati oporavlja i važne osobne datoteke, postoji način za brisanje datoteka obrisana bez potpuno bjeljenje cijeli pogon, uključujući i prozore?

Mnogo Hvala svima koji mogu pomoći!
Old 18. lipnja 2008, 08:05
Donatorska Grupa

Ti bi trebao da ga izbrisala. Koji mogu koštati oko £ 2.50
Međutim želite zadržati prozora. Ummm, ne siguran ako drži Shift brisanju, se ovaj. Umm, će pratiti za vas.
Old 21. lipnja 2008, 02:29
Administrator Group

Ne siguran što se nalazi na oko Emry ali postoji softver koji radi to.

Think Ccleaner ne i besplatno, napraviti pretragu ovdje je to objašnjeno prije.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21. lipnja 2008, 06:29
Donatorska Grupa

Bila je na oko dobivanja tvrdog disk-izbrisala.

Dok je bio u radu utipkajući koji se, tako da je mozak mrtav.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Izbrisano temp datoteka - Ne mogu se spojiti na internet Nalrune Windows Operating Systems 0 10. lipnja 2009 05:12
Accidently izbrisana iz Soundmax dodati / izbrisati programi deryck mlade Multimedija i kodeci 1 31. svibanj 2009 10:54
A Vista program za brisanje Obrisane? Haun Općenito Software Chat 3 21 siječanj 2009 12:32
Izbrisanih datoteka CodeFreakC Windows Operating Systems 2 31. srpnja 2008 08:59
Može li iko vodič mene kako mogu oporaviti neke od mojih slika izbrisana. jackson12 Windows Operating Systems 2 17. svibanj 2007 02:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.