![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momci: Se bilo tko znati jednostavan način za brisanje datoteka koje su već izbrisane pomoću prozora ili besplatni program? Samo, poznata sam neko vrijeme da sada kada izbrisati datoteku ili mapu to zapravo nije obrisan, ključ ili datoteku put se briše i njegove pohranjena u ono što je poznato kao sektor neiskorišteni Ako sam u pravu. ![]() Ja havnt stvarno smeta o tome prije nego što sam downloadeda oporavak datoteke programa, primjećujući tisuće datoteka koje su obrisane da se može oporaviti. Dovoljno je iz sigurnosnih razloga, recimo da sam željela prodati moj tvrdi disk ili drugi ljudi prestati oporavlja i važne osobne datoteke, postoji način za brisanje datoteka obrisana bez potpuno bjeljenje cijeli pogon, uključujući i prozore? Mnogo Hvala svima koji mogu pomoći! |
|
| |||
| |||
| Ti bi trebao da ga izbrisala. Koji mogu koštati oko £ 2.50 Međutim želite zadržati prozora. Ummm, ne siguran ako drži Shift brisanju, se ovaj. Umm, će pratiti za vas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne siguran što se nalazi na oko Emry ali postoji softver koji radi to.
| |||
| |||
| Bila je na oko dobivanja tvrdog disk-izbrisala. Dok je bio u radu utipkajući koji se, tako da je mozak mrtav. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Izbrisano temp datoteka - Ne mogu se spojiti na internet | Nalrune | Windows Operating Systems | 0 | 10. lipnja 2009 05:12 |
| Accidently izbrisana iz Soundmax dodati / izbrisati programi | deryck mlade | Multimedija i kodeci | 1 | 31. svibanj 2009 10:54 |
| A Vista program za brisanje Obrisane? | Haun | Općenito Software Chat | 3 | 21 siječanj 2009 12:32 |
| Izbrisanih datoteka | CodeFreakC | Windows Operating Systems | 2 | 31. srpnja 2008 08:59 |
| Može li iko vodič mene kako mogu oporaviti neke od mojih slika izbrisana. | jackson12 | Windows Operating Systems | 2 | 17. svibanj 2007 02:21 |
| Thread Tools | |
| |