![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk: Tudja valaki egy egyszerű módon, hogy törli a fájlokat, már törölték a Windows vagy egy ingyenes program? Csak én már egy ideje ismert, most, hogy amikor törlünk egy fájlt vagy mappát, ez isnt valóban el kell hagyni, a kulcs vagy a fájl elérési útját el kell hagyni, és a tárolt úgynevezett egy használaton kívüli, amennyiben igazam van. ![]() Én havnt tényleg zavarta erről, mielőtt downloadeda file hasznosítási program, észrevenni a sok ezer fájlok törlésre került, hogy az is lehet hajtani. Csak biztonsági okokból azt akartam eladni én merevlemezre vagy meg más emberek talpra személyes és fontos fájlok, van-e olyan módon, hogy törölni törölt fájlok teljes fehérítése az egész meghajtót, beleértve a Windows? Több mint annak, aki tud segítsen! |
|
| |||
| |||
| Azt kell jutnunk, hogy törölte. Ami kb £ 2.50 Ugyanakkor meg akarjuk tartani a Windows-t. Ummm, nem biztos, gazdaság Shift törli, ez. Umm, majd figyelünk meg az Ön számára. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem tudja, mit Emry van kb de az a szoftver, hogy működik ez.
| |||
| |||
| Volt, körülbelül szerzés Hard-meghajtót törölte. Volt a munka, hogy a gépelés közben, így agy halott volt. |