![]() |
|
| |||
| |||
| Hey guys: Vai kāds zina vienkāršu veidu, kā izdzēst failus, kuri jau ir izdzēsts, izmantojot Windows vai bezmaksas programma? Tikai, man ir zināms, bet tagad, kad izdzēst failu vai mapi, tas isn't faktiski izdzēsti, atslēgu vai faila ceļš ir svītrots, un tā jāuzglabā tā sauktajā neizmantotās nozarē, ja es esmu labi. ![]() Es havnt patiešām ir bothered par to, pirms es downloadeda failu atjaunošanas programmu, ievērojot, daudzi tūkstoši failus, kas ir svītroti, ka var atgūt. Tikai drošības apsvērumu dēļ, ka es gribēju pārdot manā cietajā diskā vai pārtraukt citiem cilvēkiem atgūt personas un svarīgiem failiem, vai ir veids, kā izdzēst izdzēstos failus, pilnībā balināšanu visa diska, tai skaitā Windows? Daudz thanx ikvienam, kurš var palīdzēt! |
|
| |||
| |||
| Jums būtu nepieciešams, lai saņemtu to noslauka. Kurš var maksāt apmēram £ 2,50 Tomēr vēlaties saglabāt logiem. Ummm, kas nav pārliecināts, vai saimniecība SHIFT dzēšot, tas. Umm, būs pastāvīgi acu par Jums. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav pārliecināts, ko Emry ir par aptuveni bet ir programmatūra, kas to dara.
| |||
| |||
| Bija aptuveni iegūt Hard-drive noslauka. Bija darbs, bet rakstīt, ka no tā, lai smadzenes bija miris. |