![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hey guys:
Czy ktoś wie prosty sposób usunąć pliki, które zostały usunięte za pomocą okna lub darmowy program? Jedynie; Mam znany na chwilę się, że podczas usuwania pliku lub folderu it isnt faktycznie usunięte, klucz lub ścieżka pliku jest skreślony i przechowywane w to, co jest znane jako niewykorzystane sektora, jeżeli ja jestem prawo. ![]() I havnt naprawdę było jedno o tym przed i downloadeda pliku program odzyskiwania, uwagę wielu tysięcy plików, które zostały usunięte, które mogą być odzyskane. Tylko ze względów bezpieczeństwa, chciałem powiedzieć sprzedać mój dysk twardy lub zatrzymania innych osób odzyskania osobiste i ważne pliki, czy istnieje sposób, aby usunąć całkowicie usunięte pliki bez wybielania całego dysku, łącznie z oknami? Wiele thanx dla każdego, kto może pomóc!
|
|
|
|||
|
|||
|
Musisz ściągać go wytrzeć. Które może kosztować około £ 2.50
Jednak chcesz zachować okien. Ummm, nie pewny jeśli gospodarstwo shift podczas usuwania, to. Umm, będzie na bieżąco obserwować na Ciebie. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie masz pewności, co Emry na temat, ale nie jest to oprogramowanie.
|
|||
|
|||
|
Czy na temat uzyskiwania twardego dysku otarła.
Czy w pracy, wpisując, że obecnie, aby mózg był martwy. |