menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Odstrániť zmazané súbory?

Reply

Thread Tools
Old 18. júna 2008, 07:47
Člen Skupina

Default Odstrániť zmazané súbory?

Ahoj kluci:

Vie niekto jednoduchý spôsob, ako odstrániť súbory, ktoré už boli vypúšťa pomocou okien alebo voľný program?

Len som musel vedieť, na chvíľu, že teraz, keď ste odstrániť súbor alebo priečinok je isnt skutočne zrušený, kľúč, alebo cesta k súboru sa vypúšťa a jeho uložený v čo je známe ako nevyužité sektor, jestli jsem pravdu.
I havnt naozaj bolo obťažovalo o tomto pred i downloaded súbor program obnovy, pozoruji na mnohých tisíckami súbory, ktoré boli zmazané, že môže byť tiež využitý.

Len z bezpečnostných dôvodov, že som chcel predať moje pevný disk, alebo prestať ostatným ľuďom zotavujete osobných a dôležitých súborov, existuje spôsob, ako odstrániť smazané súbory bez úplne bielenie celý disk, vrátane okien?

Mnohé děkujem všetkým, kto môže pomôcť!
Old 18. júna 2008, 08:05
Darcu Skupina

Ty by bolo potrebné získať vymazaný. Ktoré stojí približne 2,50 libier
Ale chcete zachovať okien. Ummm, nie sú istí, či hospodárstva posun, kým mazanie to. Umm, bude strážiť pre vás.
Old 21. júna 2008, 02:29
Administrátor Skupina

Určite to nie je to, co je na Emryo asi ale je, že tento softvér.

Think Ccleaner a je zadarmo, do vyhľadávania tu bolo prediskutovalo predtým.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21. júna 2008, 06:29
Darcu Skupina

Bola, ako dostať na hard-disk vymazaný.

Bol v práci, pri písaní, že, takže mozog bol mŕtvy.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vypúšťa sa temp súbory - Nedá sa pripojiť k internetu Nalrune Operačné systémy Windows 0 10. jún 2009 05:12
Pravdepodobnostnom vypúšťa Soundmax z pridať / odstrániť programy Derycke mladých Multimedia & Kodeky 1 31. mája 2009 10:54
A Vista programu Odstrániť smazané? Haun Všeobecné Software Chat 3 21. januára 2009 12:32
Zmazaných súborov CodeFreakC Operačné systémy Windows 2 31. Júl 2008 08:59
Môže mi niekto sprievodca ako môžem obnoviť niektoré z mojich zmazané súbory. jackson12 Operačné systémy Windows 2 17. mája 2007 02:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.