![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момци: Се било ко кноткле једноставан начин за брисање датотека које су већ избрисане помоћу прозора или бесплатан програм? Само, позната сам неко време да сада када избрисати датотеку или фасциклу то заправо није избрисан, кључ или датотеку пут се брише и његове? Ува у оно што је познато као сектор неискориштени Ако сам у праву. ![]() Ја хавнт стварно смета о томе пре него што сам доунлоадед опоравак датотеке програма, примјећујући хиљаде датотека које су избрисане да се може опоравити. Довољно је из безбедносних разлога, рецимо да сам желела продати мој тврди диск или други људи престати опоравља и важне личне датотеке, постоји начин за брисање датотека избрисана без потпуно бјељење цео погон, укључујући и прозоре? Много Хвала свима који могу помоћи! |
|
| |||
| |||
| Ти би требао да га избрисала. Који могу коштати око £ 2.50 Међутим желите задржати прозора. Уммм, не сигуран ако држи Схифт брисању, се овај. Умм, ће пратити за вас. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не сигуран шта се налази на око Емры али постоји софтвер који ради то.
| |||
| |||
| Била је на око добијања врстог диск-избрисала. Док је био у раду утипкајући који се, тако да је мозак мртав. |