![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hey guys:
Herkesin zaten pencere veya ücretsiz bir program ile silindi dosyaları silmek için basit bir yol biliyor mu? Sadece, bir süre için artık bir dosyayı silmek ya da aslında, silinmiş isnt tuşuna veya dosya yolunu ve silinir klasörü bilir onun ne kullanılmayan bir sektör olarak eğer ben doğru bilinen saklanır. ![]() Gerçekten bu konuda, dosyalar o da iyileşti olabilir silinmiş olan binlerce fark önce downloadeda dosya kurtarma programı rahatsız edilmiş havnt. Güvenlik nedeniyle Sadece, benim sabit disk sürücüsüne satmak ya da diğer insanların kişisel ve önemli dosyaları kurtarma durdurmak istedim, bu tamamen pencereler de dahil olmak üzere tüm sürücü, ağartma olmadan silinmiş dosyaları silmek için bir yol olduğunu söylüyorlar? Kim yardımcı olabilir herkes çok dan!
|
|
|
|||
|
|||
|
Bunu elde etmek için gerekir wiped. Hangi £ 2.50 maliyeti olabilir
Ancak Windows tutmak istiyorum. Ummm, emin değilim eğer geçiş sırasında silme tutarak, yapar. Umm, dışarı senin için bir göz devam edecektir. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu ne Emry açık olduğundan emin hakkında ancak yazılım da yapar.
|
|||
|
|||
|
Hakkında Sabit ilgili oldu-wiped sürücü.
Sırasında şunu yazarak çalışmalarında, böylece beyin öldüğünü oldu. |